Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isaac hayes Songtekst: part time love [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isaac hayes - part time love [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van part time love [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isaac hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isaac hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals part time love [#] .

Origineel

You know I got to find me People, I got to find me, a part time love Oh, I need, I need me a part time love Every time, every time my baby leaves me You know I need a part time love The people in the cemetery, they're not all alone Some turn to dust and some have bone You know I'd rather be dead, six feet in the grave Than to live lonely, each and everyday I need me I need me a part time love Every time my woman leaves me You know I need a part time love She came home this morning I asked her where she'd been She said, "Don't ask me no questions, baby 'Cause I'll be leaving again" I've got to find me Don't you see, I've got to find me A part time love, my baby leaves me I need a part time love, yes, I do Oh every time my woman leaves me Have to suffer the whole time, she's gone I got to say it again when she leaves me I suffer every time, she's gone When she leaves me I just got to have me a part time love Is there somebody out there? Oh I need, I need me a part time love Can't say it too much I need, oh, I need

 

Vertaling

Je weet dat ik mezelf moet vinden Mensen, ik moet een parttime liefde vinden Oh, ik heb, ik heb een parttime liefde nodig Elke keer, elke keer als mijn baby me verlaat Je weet dat ik een deeltijdliefde nodig heb De mensen op het kerkhof, ze zijn niet allemaal alleen Sommigen veranderen in stof en sommigen hebben botten Je weet dat ik liever dood ben, zes voet in het graf dan eenzaam te leven, elke dag I need me I need me a part time love Elke keer als mijn vrouw me verlaat Je weet dat ik een parttime liefde nodig heb Ze kwam vanochtend thuis Ik vroeg haar waar ze was geweest Ze zei, "Stel me geen vragen, schat "Want ik ga weer weg" Ik moet mezelf vinden Begrijp je het niet, ik moet mezelf vinden Een parttime liefde, mijn baby verlaat me Ik heb een parttime liefde nodig, ja, dat heb ik Oh elke keer als mijn vrouw me verlaat Moet ik de hele tijd lijden, ze is weg Ik moet het nog een keer zeggen als ze me verlaat Ik lijd elke keer, ze is weg When she leaves me I just got to have me a part time love Is er iemand daar? Oh I need, I need me a part time love Can't say it too much I need, oh, I need