Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isaac hayes Songtekst: the first time ever i saw your face

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isaac hayes - the first time ever i saw your face ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the first time ever i saw your face? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isaac hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isaac hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the first time ever i saw your face .

Origineel

The first time ever I saw your face I thought the sun rose in your eyes And the moon and the stars were the gifts you gave To the dark and the endless skies, my love And the first time ever I kissed your mouth I felt the earth move in my hand Like the trembling heart of a captive bird That was there at my command, my love And the first time ever I lay with you I felt your heart so close to mine The first time ever I saw your face Your face, your face, your face

 

Vertaling

De eerste keer dat ik je gezicht zag dacht ik dat de zon in je ogen opkwam En de maan en de sterren de geschenken waren die je gaf Aan het donker en de eindeloze hemel, mijn liefste En de eerste keer dat ik je mond kuste Ik voelde de aarde bewegen in mijn hand Als het trillende hart van een gevangen vogel Dat daar was op mijn bevel, mijn liefste En de eerste keer dat ik bij je lag voelde ik je hart zo dicht bij het mijne De eerste keer dat ik je gezicht zag Je gezicht, je gezicht, je gezicht