Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isaac hayes Songtekst: you don't know like i know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isaac hayes - you don't know like i know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don't know like i know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isaac hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isaac hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don't know like i know .

Origineel

You don't know like I know What that woman has done for me In the morning, she's my water In the evening, she's my cup of tea As long as I live Wherever trouble lies I go to her, and like a miracle Everything just turns out right You don't know like I know What that woman has done for me She brings her lovin' home now, Just the way it's supposed to be What she want, she can get Tender loving Well she's ready Yeah she's ready Yeah she's ready and willing As long as I live Wherever trouble lies I go to her, and like a miracle Everything just gets alright You don't know like I know What that woman has done for me In the morning, she's my water In the evening, she's my cup of tea Nobody knows Nobody knows Nobody knows like I know You don't know You don't know You don't know Nobody knows

 

Vertaling

Je weet niet zoals ik weet wat die vrouw voor me gedaan heeft In de ochtend, is ze mijn water s Avonds is ze mijn kopje thee Zolang als ik leef Waar er ook problemen zijn ga ik naar haar toe, en als een wonder Alles komt gewoon goed Je weet niet zoals ik Wat die vrouw voor me gedaan heeft Ze brengt haar liefde nu naar huis, precies zoals het hoort te zijn Wat ze wil, kan ze krijgen Tedere liefde Well she's ready Yeah she's ready Yeah she's ready and willing Zolang als ik leef Wherever trouble lies ga ik naar haar toe, en als een wonder Alles komt gewoon goed Je weet niet zoals ik wat die vrouw voor me gedaan heeft s Morgens is ze mijn water s Avonds is ze mijn kopje thee Niemand weet het. Niemand weet het. Niemand weet het zoals ik het weet Je weet het niet Je weet het niet Je weet het niet Niemand weet het.