Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isaac hayes Songtekst: you never cross my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isaac hayes - you never cross my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you never cross my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isaac hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isaac hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you never cross my mind .

Origineel

Now see here, why'all calling me. We both agreed it was gonna be a one-night thing, no strings attached. I go my way and you go yours, and look what happened. Yeah, but... I lay there every night while you loved me, And I'm used to nights that go by slow. And I wake up every morning where you left me Wondering which way the day is gonna go. But you never cross my mind, Though I cry from time to time. No, you never cross my mind. You just stay there all the time. I got a letter from you. You promised you wasn't gonna do that. But from time to time my eyes found a picture, The very one I forgot to put away. Hmmm. Just another memory trying to make me miss you, And I found one more without you in my mind. But you never cross my mind, Though I cry from time to time. No, you never cross my mind, But you just stay there all the time. You want to know why I'm calling you. I want to know why you wrote to me. Well, I-I--I just wanted to say hi. I can understand that, 'cause... Now and then, a friend will say they saw you, And I said what could all that matter to me. You know what, late at night, when I'm content with being lonely, I get this unwanted visit from old misery. And that's why, that's why you never cross my mind. And you never cross my mind. No, you never cross my mind. You just stay there (Stay there.), Stay there (Stay there) all the time. I said you never, never cross my mind, Even though, I find myself crying from time to time. I don't care what you say, I know you never cross my mind. Oh, no. Stay there. (Stay there) Stay there all the time. Hey. Hey, hey, hey, hey, hey, hey, hey, hey, eh.-ac

 

Vertaling

Waarom belt iedereen me? We waren het er allebei over eens dat het iets voor één nacht zou zijn, zonder verplichtingen. Ik ga mijn weg en jij de jouwe, en kijk wat er gebeurd is. Ja, maar... Ik lag daar elke nacht terwijl jij van me hield, En ik ben gewend aan nachten die langzaam voorbij gaan. En ik word elke morgen wakker waar je me achterliet me afvragend welke kant de dag op zal gaan. Maar je komt nooit in mijn gedachten, ook al huil ik af en toe. Nee, je komt nooit in mijn gedachten. Je blijft daar gewoon de hele tijd. Ik heb een brief van je gekregen. Je beloofde dat je dat niet zou doen. Maar van tijd tot tijd vonden mijn ogen een foto, Degene die ik vergat op te bergen. Hmmm. Gewoon een andere herinnering die me jou probeert te laten missen, En ik vond er nog een zonder jou in mijn gedachten. Maar je komt nooit in mijn gedachten, Hoewel ik huil van tijd tot tijd. Nee, je komt nooit in mijn gedachten, Maar je blijft daar gewoon de hele tijd. Je wilt weten waarom ik je bel. Ik wil weten waarom je me geschreven hebt. Nou, ik... ik wilde alleen gedag zeggen. Dat kan ik begrijpen, want... af en toe zegt een vriend dat hij je gezien heeft, En ik zei, wat kan mij dat allemaal schelen. Weet je wat, 's avonds laat, als ik tevreden ben met eenzaam zijn, krijg ik dit ongewenste bezoek van oude ellende. En dat is waarom, dat is waarom je nooit in mijn gedachten bent. En jij komt nooit in mijn gedachten. Nee, je komt nooit in mijn gedachten. Je blijft gewoon daar, Blijf daar. (Blijf daar) de hele tijd. Ik zei dat je nooit, nooit in mijn gedachten was, Ook al moet ik af en toe huilen. Het kan me niet schelen wat je zegt, Ik weet dat je nooit in mijn gedachten bent. Oh, nee. Blijf daar. (Blijf daar) Blijf daar de hele tijd. Hey. Hey, hey, hey, hey, hey, hey, eh.-ac