Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: isabella taviani Songtekst: o último anjo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: isabella taviani - o último anjo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o último anjo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van isabella taviani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van isabella taviani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o último anjo .

Origineel

E se eu quiser gritar. Você ensurdecer. O sol cair no mar. e de frio morrer em pleno verão. Tá tão estranho aqui. Pareço desfocar o que você sorri. Por pura intuição. Se a água não correr. A lua despencar. O horizonte inteiro verticalizar. Inverter a rotação. Me traga a sua mão. Varinha de condão. Reze Uma oração. Pai, filho e espírito são. Somos o meio entre o principio e o fim. Fomos freio entre o bom e o ruim. Me dê um chão pra pisar. Um coração para amar. Me trate bem. Sou um anjo caído do além. Me trate bem. Todo anjo tem medo também

 

Vertaling

En als ik wil schreeuwen. Je wordt doof. De zon die in de zee valt en de kou die midden in de zomer sterft. Het is zo vreemd hier. Ik lijk te vervagen wat je lacht. Door pure intuïtie. Als het water niet stroomt. De maan valt. De hele horizon vertikaliseert. Draai de rotatie om. Geef me je hand. Toverstok. Zeg een gebed. Vader, zoon en geest zijn. Wij zijn het midden tussen het begin en het einde. Wij zijn de rem tussen het goede en het slechte. Geef me een grond om op te staan. Een hart om lief te hebben. Behandel me goed. Ik ben een engel gevallen van gene zijde Behandel me goed. Elke engel is ook bang