Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Isabelle Clark Songtekst: Speak Up!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Isabelle Clark - Speak Up! ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Speak Up!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Isabelle Clark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van Isabelle Clark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Speak Up! .

Origineel

Speak Up - lyrics Speak up, I will Speak up, I will Speak up, I will (I need you to know) Speak up, I will Speak up, I will I've always known I'm a girl that could never stay quiet I can be soft as a song, can be strong as a lion When I hearm 'em tell us to take it, we just stand united 'Cause I can speak up, yeah, I can speak up! Don't blame it on my youth I'm gonna speak the truth Tell you, tell you What's inside me, what defines me Could lay in bed all day, still stucked in yesterday No way, no way Come stand beside me! Speak up! I'm gonna say it now Speed up! I'm coming back for more (Keep up, keep up, keep up now) Speak up! I'm gonna say it now Don't need much! I just need you to know (Keep up, keep up, keep up now) Stay True to me 'cause I know what it's like when I hide it Oh, wait Imma make my mistakes but just let me decide them Oh, yeah! Give me your worst and I know I'll survive it 'Cause Imma speak up Yeah, Imma speak up Don't blame it on my youth I'm gonna speak the truth Tell you, tell you What's inside me, what defines me Could lay in bed all day, still stucked in yesterday No way, no way Come stand beside me! Speak up! I'm gonna say it now Speed up! I'm coming back for more (Keep up, keep up, keep up now) Speak up! I'm gonna say it now Don't need much! I just need you to know (Keep up, keep up, keep up now) Speak up, I will Speak up, I will Speak up, I will Speak up! I'm gonna say it now Speed up! I'm coming back for more (Keep up, keep up, keep up now) Speak up! I'm gonna say it now Don't need much! I just need you to know (Keep up, keep up, keep up now) Lyrics was added by NutiTuti Video was added by NutiTuti Show the track to friends at Facebook

 

Vertaling

Speak Up - songteksten Spreek maar, dat zal ik doen Spreek maar, dat zal ik doen Spreek maar, dat zal ik doen (Ik wil dat je het weet) Spreek maar, dat zal ik doen Spreek maar, dat zal ik doen Ik heb altijd geweten dat ik een meisje ben dat kon nooit stil blijven Ik kan zacht zijn als een lied, kan sterk zijn als een leeuw Als ik hoor dat ze ons zeggen om het te nemen, we staan ??gewoon verenigd Omdat ik kan praten, ja, ik kan het zeggen! Geef het mijn jeugd niet de schuld Ik ga de waarheid spreken Vertel het je, zeg het je Wat zit er in mij, wat bepaalt mij Kan de hele dag in bed liggen, nog steeds vast in gisteren Echt niet, op geen enkele manier Kom naast me staan! Spreek maar! Ik ga het nu zeggen Versnellen! Ik kom terug voor meer (Ga zo door, ga zo door, ga zo door) Spreek maar! Ik ga het nu zeggen Heb niet veel nodig! Ik wil alleen dat je het weet (Ga zo door, ga zo door, ga zo door) Blijven Trouw aan mij omdat ik weet hoe het is wanneer ik het verberg Oh wacht Imma maak mijn fouten maar laat me ze gewoon beslissen O ja! Geef me je ergste en ik weet dat ik het zal overleven Omdat Imma het zegt Ja, Imma spreek het uit Geef het mijn jeugd niet de schuld Ik ga de waarheid spreken Vertel het je, zeg het je Wat zit er in mij, wat bepaalt mij Kan de hele dag in bed liggen, nog steeds vast in gisteren Echt niet, op geen enkele manier Kom naast me staan! Spreek maar! Ik ga het nu zeggen Versnellen! Ik kom terug voor meer (Ga zo door, ga zo door, ga zo door) Spreek maar! Ik ga het nu zeggen Heb niet veel nodig! Ik wil alleen dat je het weet (Ga zo door, ga zo door, ga zo door) Spreek maar, dat zal ik doen Spreek maar, dat zal ik doen Spreek maar, dat zal ik doen Spreek maar! Ik ga het nu zeggen Versnellen! Ik kom terug voor meer (Ga zo door, ga zo door, ga zo door) Spreek maar! Ik ga het nu zeggen Heb niet veel nodig! Ik wil alleen dat je het weet (Ga zo door, ga zo door, ga zo door) Songtekst is toegevoegd door NutiTuti Video is toegevoegd door NutiTuti Toon het nummer aan vrienden op Facebook