Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ismael silva Songtekst: a razão dá se a quem têm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ismael silva - a razão dá se a quem têm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a razão dá se a quem têm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ismael silva! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ismael silva en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a razão dá se a quem têm .

Origineel

Se meu amor me deixar. Eu não posso me queixar. Vou sofrendo sem dizer nada a ninguém. A razão dá-se a quem tem. Sei que não posso suportar. (Se meu amor me deixar). Se de saudades eu chorar. (Eu não posso me queixar). Abandonado sem vintém. (Vou sofrendo sem dizer nada a ninguém). Quem muito riu chora também. (A razão dá-se a quem tem). Se meu amor me deixar. Eu não posso me queixar. Vou sofrendo sem dizer nada a ninguém. A razão dá-se a quem tem. Eu vou chorar só em lembrar. (Se meu amor me deixar). Dei sempre golpe de azar. (Eu não posso me queixar). Pra parecer que vivo bem. (Vou sofrendo sem dizer nada a ninguém). A esconder que amo alguém. (A razão dá-se a quem tem). Se meu amor me deixar. Eu não posso me queixar. Vou sofrendo sem dizer nada a ninguém. A razão dá-se a quem tem

 

Vertaling

Als mijn liefde me verlaat. Ik mag niet klagen. Ik zal lijden zonder het iemand te vertellen. Het verstand wordt gegeven aan hen die het hebben. Ik weet dat ik het niet kan verdragen. Als mijn liefde me verlaat. Als ik je mis, zal ik huilen. Ik mag niet klagen. Verlaten zonder een cent. Ik zal lijden zonder het iemand te vertellen. Hij die veel heeft gelachen, huilt ook. (De reden wordt gegeven aan degenen die het hebben). Als mijn liefde me verlaat Ik mag niet klagen. Ik zal lijden zonder het iemand te vertellen. De reden wordt gegeven aan hen die het hebben. Ik moet al huilen als ik eraan denk. (Als mijn liefde me verlaat). Ik heb altijd al een pechvogel gehad. (Ik mag niet klagen). Om het te laten lijken dat ik goed leef. (Ik zal lijden zonder het iemand te vertellen). Om te verbergen dat ik van iemand hou. (De reden wordt gegeven aan degenen die het hebben). Als mijn liefde me verlaat. Ik mag niet klagen. Ik zal lijden zonder het iemand te vertellen. De reden wordt gegeven aan degenen die