Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ismael silva Songtekst: isso não se faz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ismael silva - isso não se faz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van isso não se faz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ismael silva! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ismael silva en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals isso não se faz .

Origineel

Assim poderei te perdoar. Se é que mudaste de pensar. Se tens prazer em me ver chorar. Por favor me deixa em paz. Isso não se faz. Devias pagar por fazer chorar. A quem te tratava tão bem. Mas eu aprendi. O que fiz por ti. Não hei de fazer por mais ninguém. Eu só quero ver o teu proceder. Se a tua promessa é fatal. Eu tenho razão. Não digas que não. Porque tu já me fizeste mal

 

Vertaling

Dan kan ik je vergeven. Als je van gedachten veranderd bent. Als je er plezier in hebt me te zien huilen. Laat me alsjeblieft met rust. Het is nog niet gedaan. Je moet betalen om me te laten huilen. die je zo goed behandelde. Maar ik heb het geleerd. Wat ik voor jou heb gedaan. Ik zal het voor niemand anders doen. Ik wil gewoon zien hoe je het doet. Als je belofte fataal is. Ik heb gelijk. Zeg geen nee. Want je hebt me al verkeerd gedaan