Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: israel lucero Songtekst: louca tentação

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: israel lucero - louca tentação ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van louca tentação? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van israel lucero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van israel lucero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals louca tentação .

Origineel

Que tem eu é você. Explicar o por que. Que eu fico assim. Fora de mim. Vivo sempre desse jeito. Segurando sentimentos. Eu não consigo. Acabou caindo. Contradição no coração. Estou de volta em suas mãos. Não sei o que você faz comigo. Que louca tentação e essa. Eu já não faço nem idéia. Pra onde foi o meu juízo. Por mais que eu diga Que não. Ti quero sim. Por mais que eu diga que não. Já esta em mim. Eu acabo me entregando. Em teus braços não posso me segurar. Por mais que eu diga Que não. Ti quero sim. Por mais que eu diga que não. Já esta em mim. Basta apenas um olhar. Um beijo seu. Pra outra vez me entregar

 

Vertaling

Dat je mij hebt ben jij. Leg uit waarom. Dat ik zo word. Uit mezelf. Ik leef altijd op deze manier. Vasthouden aan gevoelens. Ik kan het niet. Het valt gewoon weg. Tegenstrijdigheid in het hart. Ik ben weer in jouw handen. Ik weet niet wat je me aandoet. Wat een gekke verleiding is dit. Ik heb geen idee meer. Waar is mijn geest gebleven? Het maakt niet uit hoe vaak ik nee zeg. Ik wil jou. Het maakt niet uit hoe vaak ik nee zeg. Het zit al in me. Ik eindig met mezelf op te geven. In jouw armen kan ik me niet vasthouden. Het maakt niet uit hoe vaak ik nee zeg. Ik wil je ja. Het maakt niet uit hoe vaak ik nee zeg. Het zit al in me. Je hoeft maar één keer te kijken. Een kus van jou. Loof me weer over te geven