Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: israel novaes Songtekst: esqueminha (cê é doido)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: israel novaes - esqueminha (cê é doido) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van esqueminha (cê é doido)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van israel novaes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van israel novaes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals esqueminha (cê é doido) .

Origineel

Avisa o fulano aí. Que a sua cama já tem dono. E vai me desculpar. Daqui não saio. Daqui ninguém me tira. E nem na bala arredo o pé da sua vida. E ele que procure outro coração sem dono. Pra chamar de seu. A noticia é triste conta que esse já é meu. Aonde já se viu querer o que é dos outros. Cê é doido que eu vou deixar. Meu esqueminha virar esquema dos outros. Cê é doido que eu vou deixar. Outro baldinho tirar água do meu poço

 

Vertaling

Zeg dat tegen die kerel daar. Dat zijn bed al bezet is. En je zult me excuseren. Ik ga niet weg. Niemand krijgt me hier uit. En ik zal geen kogel opvangen om uit zijn leven te verdwijnen. En laat hem een ander hart vinden zonder eigenaar. Om zijn eigen te noemen. Het trieste nieuws is dat deze al van mij is. Wie heeft er ooit gehoord van willen wat van anderen is. Je bent gek, ik laat je. Mijn plannetje wordt het plannetje van anderen. Je bent gek. Ik laat het toe. Nog een emmer om water uit mijn put te halen