Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: israel novaes Songtekst: seu futuro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: israel novaes - seu futuro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van seu futuro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van israel novaes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van israel novaes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals seu futuro .

Origineel

Nada mal, pra quem tava chorando semana passada. Parece que você já tá recuperada. Será se realmente sofreu tanto assim. E você tá bem acompanhada desse cara agora. E pelo que eu tô vendo não me quer de volta. Será se realmente sofreu tanto assim. Eu sei. Você ta com ele só pra me fazer ciúmes. Se ama tanto ele por que não assume. Por que não beija ela na frente dos outros. Você ta com vergonha de mostrar pro povo, pro povo. Você ta mesmo achando que eu sou idiota. Ta passando vergonha pra me ter de volta. Mais olha a minha cara de preocupação. To vivendo. Coitado desse cara que ta do seu lado. Não dou uma semana pra virar passado. E você vai correr atrás do seu futuro. E me implorar pra que eu esqueça tudo

 

Vertaling

Niet slecht, voor iemand die vorige week nog huilde. Het lijkt erop dat je hersteld bent. Ik vraag me af of je echt zoveel geleden hebt. En je bent nu in goed gezelschap met deze kerel. En van wat ik kan zien wil je me niet terug. Ik vraag me af of je echt zoveel geleden hebt. Ik weet het. Je bent alleen bij hem om mij jaloers te maken. Als je zoveel van hem houdt, waarom zeg je het dan niet? Waarom kus je haar niet in het bijzijn van anderen. Je schaamt je om de mensen, de mensen te laten zien. Je denkt echt dat ik een idioot ben. Je schaamt je om me terug te krijgen. Maar kijk naar mijn bezorgde gezicht. Ik leef. Arme kerel aan jouw kant. Ik geef geen week om in het verleden te veranderen. En je zult je toekomst achterna rennen. En smeek me om het allemaal te vergeten