Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: israel rodolffo Songtekst: ai que vontade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: israel rodolffo - ai que vontade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ai que vontade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van israel rodolffo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van israel rodolffo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ai que vontade .

Origineel

Foi um desejo, ganhar um beijo. Um sonho de adolescente que realizou.. Tá no meu peito, não tem mais jeito,. Nosso caminho em linhas tortas se encontrou.. Tudo que quero é você.. Eu não sei ficar um minuto. Sem te ver.. Ai que vontade de te beijar bem gostoso. E no toque do seu corpo,. Viajarei ao céu.. Ai que vontade de te ouvir falar de novo. Que sou o dono do seu coração,. Que seu amor é meu.. Ai que vontade de te beijar bem gostoso. E no toque do seu corpo,. Viajarei ao céu.. Ai que vontade de te ouvir falar de novo. Que sou o dono do seu coração,. Que seu amor é meu.

 

Vertaling

Het was een wens, om een kus te krijgen. Een tienerdroom die uitkwam... Het zit in mijn borst, er is geen manier... Ons kromme pad ontmoette... Alles wat ik wil ben jij... Ik kan geen minuut blijven. Zonder jou te zien... Ik zou je graag zoenen. En in de aanraking van je lichaam... Ik zal naar de hemel reizen... Ik wil het je nog een keer horen zeggen. Ik ben de eigenaar van je hart... Dat jouw liefde de mijne is... Ik zou je graag zoenen. En in de aanraking van je lichaam... Ik zal naar de hemel reizen... Ik zou het je graag nog eens horen zeggen. Ik ben de eigenaar van je hart. Dat jouw liefde de mijne is.