Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: israel rodolffo Songtekst: amo tudo em você (pat. ivis e carraro)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: israel rodolffo - amo tudo em você (pat. ivis e carraro) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amo tudo em você (pat. ivis e carraro)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van israel rodolffo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van israel rodolffo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amo tudo em você (pat. ivis e carraro) .

Origineel

Sem ter você o tempo para nada é real. O sol se esconde vem a chuva vira temporal. Lágrimas de saudades invade o meu olhar. E eu não paro mais de te lembrar. Sei que você também se perde. Não se acha em mim. Sou sua casa, estrada, início, meio e fim. Não vê que meu silêncio chama por você. É minha voz querendo te dizer. Que amo seus olhos, o seu sorriso. Eu amo até os seus defeitos tudo em você. O tempo todo, eu te respiro. Cada segundo que eu vivo só penso em te ver.

 

Vertaling

Zonder jou is de tijd voor niets echt. De zon verbergt zich komt de regen wordt storm. Tranen van verlangen dringen in mijn ogen. En ik kan niet stoppen met aan jou te denken. Ik weet dat jij ook verdwaalt Je kunt jezelf niet in mij vinden. Ik ben je huis, weg, begin, midden en einde. Je ziet niet dat mijn stilte om jou vraagt. Het is mijn stem die je wil vertellen Dat ik van je ogen hou, je glimlach. Ik hou zelfs van je gebreken, alles aan je. De hele tijd, adem ik jou. Elke seconde dat ik leef denk ik alleen maar aan jou.