Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: israel rodolffo Songtekst: e aí

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: israel rodolffo - e aí ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van e aí? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van israel rodolffo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van israel rodolffo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals e aí .

Origineel

Amor você não imagina o quanto eu tô sofrendo. A batalha com o coração doendo. Sinto no peito a saudade apertar. Não consigo dizer adeus pois sempre que te vejo. O meu sangue ferve, inflama de desejo. Eu já não consigo mais me controlar. Porque todo lugar que olho posso te encontrar. Insana essa vontade louca só pra te amar. E aí, quando vem me ver?. Tô aqui, esperando você. Tô sofrendo e você também tá. Nos seus braços é que eu quero estar. E aí, como vai ficar?. Senta aqui, vamos conversar. Um minuto pra te convencer. 24 Horas de amor com você. E aí, e aí

 

Vertaling

Liefje, je hebt geen idee hoeveel ik lijd. De strijd met een gekwetst hart. Ik voel in mijn borst het verlangen verstrakken. Ik kan geen afscheid nemen, want elke keer als ik je zie. Mijn bloed kookt, ontvlamt van verlangen. Ik kan mezelf niet meer beheersen. Want overal waar ik kijk, kan ik je vinden. Krankzinnig deze gekke wil alleen maar om van je te houden. Dus, wanneer kom je me opzoeken? Ik ben hier, wachtend op jou. Ik lijd en jij ook. Ik wil in je armen zijn. Dus, wat gaat het worden? Ga hier zitten, laten we praten. Een minuut om je te overtuigen. 24 uur van liefde met jou. Hé, hé, hé.