Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: israel rodolffo Songtekst: estrela guia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: israel rodolffo - estrela guia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van estrela guia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van israel rodolffo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van israel rodolffo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals estrela guia .

Origineel

Quando eu chego perto de você eu me desperto. Fico doido pra chamar sua atenção. Não controlo o meu desejo, quero provar o seu beijo. Até bate forte o coração. Você vai se arrepender de demorar a me querer. Quando eu te pegar de jeito. Fico doido de emoção, vai ser grande o furacão. Aqui dentro do peito. Você quer ser minha estrela guia. Vem brilhar no meu céu pra eu te dar muita alegria. Você quer me dar seu coração. Pra eu te encher de carinho, vem curtir essa paixão

 

Vertaling

Als ik dicht bij je kom, word ik wakker. Ik ben gek om je aandacht te krijgen. Ik kan mijn verlangen niet bedwingen, ik wil je kus proeven. Zelfs mijn hart klopt snel. Je zult er spijt van krijgen dat het zo lang duurde voor je me wilde Wanneer ik je bij de hand neem Ik ben gek van emotie, de orkaan zal groot zijn. In mijn borst. Je wilt mijn leidende ster zijn. Kom schijn in mijn hemel zodat ik je veel vreugde kan geven. Wil je me je hart geven Zodat ik je kan vullen met genegenheid, kom genieten van deze passie