Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: israel rodolffo Songtekst: fobia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: israel rodolffo - fobia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fobia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van israel rodolffo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van israel rodolffo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fobia .

Origineel

Tô usando uma armadura fugindo do mundo;. Não me leve a mal eu duvido de tudo;. Foi assim que eu fiquei com fobia de me machucar;. Eu tenho medo de amanhã acabar;. Eu tenho medo de você se afastar, é que eu andei sofrendo;. Não ligue se eu desconfiar;. Se você pretende me levar a sério, se é que me entende;. Não tem nenhum mistério eu me enganei demais;. Só me passaram pra trás;. (Refrão). Não precisa ser pra sempre precisa ser verdade;. Nada é eterno essa é a realidade;. Não deixe pra depois não deixe pra mais tarde;. Hoje o inicio, amanhã pode ser o final;. Infelizmente não tenho bola de cristal;. Pra saber se é mentira ou se é real;. tô usando uma armadura fugindo do mundo;. Não me leve a mal eu duvido de tudo;. Foi assim que eu fiquei com fobia de me machucar;. Eu tenho medo de amanhã acabar;. Eu tenho medo de você se afastar, é que eu andei sofrendo;. Não ligue se eu desconfiar;. Se você pretende me levar a sério, se é que me entende;. Não tem nenhum mistério eu me enganei demais;. Só me passaram pra trás;. (Refrão). Não precisa ser pra sempre precisa ser verdade;. Nada é eterno essa é a realidade;. Não deixe pra depois não deixe pra mais tarde;. Hoje o inicio, amanhã pode ser o final;. Infelizmente não tenho bola de cristal;. Pra saber se é mentira ou se é real; (x2)

 

Vertaling

Ik draag een harnas en ren weg van de wereld. Begrijp me niet verkeerd, ik twijfel aan alles. Dat is hoe ik een fobie kreeg om gewond te raken. Ik ben bang dat morgen voorbij is. Ik ben bang dat je weggaat, het is gewoon dat ik heb geleden. Let maar niet op mij als ik iets vermoed. Als je van plan bent me serieus te nemen, als je me begrijpt. Er is geen mysterie dat ik te verkeerd ben geweest Ik ben gepasseerd (refrein). Het hoeft niet voor altijd te zijn, het moet waar zijn. Niets is eeuwigdurend, dat is de realiteit. Laat het niet voor later, laat het niet voor later. Vandaag is het begin, morgen kan het einde zijn;. Helaas heb ik geen kristallen bol Om te weten of het een leugen is of dat het echt is, draag ik een harnas dat van de wereld wegloopt. Begrijp me niet verkeerd, ik twijfel aan alles. Dat is hoe ik de fobie kreeg om gewond te raken Ik ben bang dat morgen voorbij is. Ik ben bang dat je weggaat, het is gewoon dat ik heb geleden. Let maar niet op mij als ik iets vermoed. Als je van plan bent me serieus te nemen, als je me begrijpt. Er is geen mysterie dat ik te verkeerd ben geweest Ik ben gepasseerd (refrein). Het hoeft niet voor altijd te zijn, het moet waar zijn. Niets is eeuwigdurend, dat is de realiteit. Laat het niet voor later, laat het niet voor later. Vandaag is het begin, morgen kan het einde zijn;. Helaas heb ik geen kristallen bol Om te weten of het een leugen is of dat het echt is; (x2)