Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: israel rodolffo Songtekst: tempo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: israel rodolffo - tempo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tempo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van israel rodolffo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van israel rodolffo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tempo .

Origineel

Tempo seja meu amigo,ve se passa logo pra que eu possa. ver,. de novo aquele sorriso que me faz menino,. que me faz viver,. Tempo ve se me ajuda acabar com essa angustia,. que me faz sofrer. pra ter de novo a alegria eu preciso dela e conto com. você. Tanto tempo longe dela eu já não agüento tanta solidão. anciedade me devora esta tomando conta do meu coraçao. quero ter aquele abraço por que não agüento mais ficar. assim preciso dos carinhos dela meu amigo tempo traz. ela pra mim.

 

Vertaling

Tijd is mijn vriend, kijk of het snel voorbij gaat, zodat ik. die lach weer kan zien, die me een jongen maakt, die me doet leven. Ik kan dit niet voor je doen, maar ik kan dit wel voor je doen. Ik kan niet tegen de eenzaamheid. Angst neemt mijn hart over. Ik wil die knuffel, want ik kan er niet tegen om zo te blijven. Ik heb haar liefde nodig, mijn vriend, tijd om haar naar mij te brengen.