Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: it's alive Songtekst: back into the rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: it's alive - back into the rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back into the rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van it's alive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van it's alive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back into the rain .

Origineel

Don't let me run away From the chains that bind me I know I've gotta stay To keep my world from crashing It's something that I know I'll figure out in time Some solid ground that I've made mine But time and time again it seems I'm falling back, I'm falling back to you Back into the rain I fall again Ever since the day I met you Everything is gonna fade away Maybe I can just hold on Into the sun I've gone I'm never gonna be alone Back into the rain I fall again Again, oh, oh I will not fade away From this world that has bruised me It's easy to decay From the things that run through me But even if I stand alone I'll find my way I'll live to see the brighter days I'm fine, I'm fine, I'm fine Cause I'm not crawling back, not crawling back to you Back into the rain I fall again Ever since the day I met you Everything is gonna fade away Maybe I can just hold on Into the sun I've gone I'm never gonna be alone Back into the rain I fall again Again, oh, oh If I breathe the breath you take Well, I'm no good, but you're no better If I spoke the way you speak Well, I'm no good, but you're no better I'd never let myself not feel I'd never question what was real Back into the rain I fall again (back into the rain I fall again) Back into the rain I fall again (maybe I can just hold on) Into the sun I've gone I'm never gonna be alone No, I'm never gonna fade away Away, no, no I won't fall again (Back into the rain I fall again) I won't fall again Into the sun I've gone I'm never gonna be alone No, I'm never gonna fade away No, I'm never gonna fade away

 

Vertaling

Laat me niet weglopen Van de ketenen die me binden Ik weet dat ik moet blijven Om te voorkomen dat mijn wereld instort Het is iets waarvan ik weet dat ik het op tijd zal uitdokteren Een vaste grond die ik de mijne heb gemaakt Maar keer op keer lijkt het Ik val terug, ik val terug naar jou Terug in de regen val ik weer Sinds de dag dat ik je ontmoette Alles zal vervagen Maybe I can just hold on In the sun I've gone I'm never gonna be alone Terug in de regen val ik weer Opnieuw, oh, oh I will not fade away Van deze wereld die me gekneusd heeft Het is makkelijk om te vergaan Van de dingen die door me heen gaan Maar zelfs als ik alleen sta zal ik mijn weg vinden Ik zal leven om de betere dagen te zien I'm fine, I'm fine, I'm fine Cause I'm not crawling back, not crawling back to you Back into the rain I fall again Sinds de dag dat ik je ontmoette Alles zal vervagen Maybe I can just hold on In the sun I've gone I'm never gonna be alone Back into the rain I fall again Opnieuw, oh, oh If I breathe the breath you take Nou, ik ben niet goed, maar jij bent niet beter If I spoke the way you speak Well, I'm no good, but you're no better Ik zou mezelf nooit toestaan niet te voelen Ik zou nooit vragen wat echt was Back into the rain I fall again (terug in de regen val ik weer) Back into the rain I fall again (misschien kan ik me gewoon vasthouden) into the sun I've gone I'm never gonna be alone Nee, ik zal nooit vervagen Weg, nee, nee I won't fall again (Terug in de regen val ik weer) I won't fall again In de zon ben ik gegaan I'm never gonna be alone Nee, ik zal nooit vervagen No, I'm never gonna fade away