Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iury flores Songtekst: nunca mais me liga

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iury flores - nunca mais me liga ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nunca mais me liga? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iury flores! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iury flores en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nunca mais me liga .

Origineel

Por muito tempo a minha vida foi a sua. Por muito tempo eu andei atrás de tu. Por várias vezes perdi o meu sono. Mas resolvi mandar você, sumir da minha vida. Vai perder seu tempo implorando. Tentando me reconquistar. Mudei minha rotina. Agora eu vou beber, eu vou enlouquecer. Eu vou fazer de tudo que eu deixei de fazer. Engole o teu choro vai cuidar da sua vida. E faça-me um favor, nunca mais me liga. Agora eu vou beber, eu vou enlouquecer. Eu vou fazer de tudo que eu deixei de fazer. Engole o teu choro vai cuidar da sua vida. E faça-me um favor, nunca mais me liga. nunca mais me liga

 

Vertaling

Te lang was mijn leven jouw leven. Ik zit al te lang achter je aan. Ik heb vele malen mijn slaap verloren. Maar ik heb besloten je te sturen, verdwijn uit mijn leven. Je verspilt je tijd met smeken. Proberen om me terug te winnen. Ik veranderde mijn routine. Nu zal ik drinken, ik zal gek worden. Ik zal alles doen waar ik ooit mee gestopt ben. Slik je tranen in, bemoei je met je eigen zaken. En doe me een plezier, bel me nooit meer. Nu ga ik drinken, ik word gek. Ik zal alles doen waar ik mee gestopt ben. Slik je gehuil in, ga voor je leven zorgen. En doe me een plezier, bel me nooit meer. Bel me nooit meer