Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ivanildo lima do samba Songtekst: bola pra frente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ivanildo lima do samba - bola pra frente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bola pra frente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ivanildo lima do samba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ivanildo lima do samba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bola pra frente .

Origineel

O pau comeu. Quando cheguei na favela. Meu Deus será que é ela. O motivo da situação. Noite passada. Ouve um sacode danado. Eu fiquei desesperado. Com a muvuca no meu barracão. Não sei o que faço. Trato minha nega com muito respeito. Mas também tenho o direito. O meu dom mim faz feliz. Não sou culpado compadre. Se minha parceira. Não me compreende. Se nas madrugadas. Sou bola pra frente. Compondo e cantando pra essa gente. O que não quero parceiro. É deixar o meu povo carente. Não sei porque. Minha nega não ver que eu sou inocente. O que não posso parceiro. É deixar o meu povo carente [bis]

 

Vertaling

De lul at. Toen ik in de sloppenwijk aankwam. Mijn God, ik vraag me af of zij het is. De reden van de situatie. Gisteravond. Er was een grote schok. Ik werd wanhopig. Met de menigte in mijn schuur. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik behandel mijn neger met respect. Maar ik heb ook het recht. Mijn cadeau maakt me gelukkig. Ik ben niet schuldig, compadre. Als mijn partner. Begrijpt me niet. Als bij dageraad. Ik ben een bal voor. Componeren en zingen voor deze mensen. Wat ik niet wil, partner. is om mijn mensen behoeftig achter te laten. Ik weet niet waarom. Mijn ontkenningen zien niet in dat ik onschuldig ben. Wat ik niet kan, partner. is mijn volk behoeftig achterlaten [bis]