Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ivete sangalo Songtekst: coleção

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ivete sangalo - coleção ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coleção? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ivete sangalo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ivete sangalo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coleção .

Origineel

Sei que você gosta de brincar, de amores. mas ó, comigo não... Comigo não!. Sei também que você eu não sei... mais nada. Um dia você vai ouvir, de alguém. O que ouvi de ti. Então irá, pensar, como eu sonhei em vão. Não vá, ou vá, você é quem quer... Saber, eu amo você!. Sei que você gosta de brincar, de amores. mas ó, comigo não... Comigo não!. Sei também que você eu não sei... mais nada. Um dia você vai ouvir, de alguém. O que ouvi de ti. Então irá, pensar, como eu sonhei em vão. Não vá, ou vá, você é quem quer... Quer saber, eu amo.... Quer saber, eu amo.... Quer saber, eu amo.... Você!

 

Vertaling

Ik weet dat je graag spelletjes speelt, maar niet met mij... Niet met mij. Ik weet ook dat je ik weet het niet... iets anders. Op een dag zul je horen, van iemand. Wat ik van jou heb gehoord. Dan zul je denken, zoals ik tevergeefs droomde. Ga niet, of ga, je bent degene die wil... Weet je, ik hou van je. Ik weet dat je graag speelt dat je verliefd bent, maar niet op mij... Niet met mij. Ik weet ook dat je ik weet niet... niets anders. Op een dag zul je horen, van iemand. Wat ik van jou heb gehoord. Dan zul je denken, zoals ik tevergeefs droomde. Ga niet, of ga, jij bent degene die wil.... Weet je, ik hou van je Wil je het weten, ik hou van .... Wil je het weten, ik hou van .... Jij!