Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ivete sangalo Songtekst: fullgás

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ivete sangalo - fullgás ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fullgás? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ivete sangalo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ivete sangalo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fullgás .

Origineel

Meu mundo você é quem faz. Música letra e dança. Tudo em você é fullgás. Tudo você é quem lança, lança mais e mais. Só vou te contar um segredo. Nada de mau nos alcança. Pois tendo você meu brinquedo. Nada machuca nem cansa. Então venha me dizer o que será da minha vida. Oh! sem você noites de frio, dia não há. E um mundo estranho pra me segurar. Então onde quer que você vá, é lá que eu vou estar. Amor esperto tão bom te amar. E tudo de lindo que eu faço. É ver com você bem feliz. Você me abre seus braços. E a gente faz um país. Você me abre seus braços. E a gente faz um país. A gente faz um país, um país. A gente faz um país. A gente faz um país a gente faz o Brasil. Ooooo Ooooo O ooo Oooo Ooo Oooo O ooo (6x)

 

Vertaling

Mijn wereld maak jij. Muziekteksten en dans. Alles in jou is vol gas. Alles wat je lanceert, lanceer meer en meer. Ik zal je alleen een geheim vertellen. Niets slechts kan ons bereiken. Want met jou als mijn speeltje Niets doet pijn of verveelt. Dus kom me vertellen wat er van mijn leven zal worden. Oh! zonder jou koude nachten, is er geen dag. En een vreemde wereld om me vast te houden Dus waar je ook heen gaat, daar zal ik zijn Slimme liefde zo goed om van je te houden En al de mooie dingen die ik doe Is kijken met jou zo gelukkig Je opent je armen voor me. En we maken een land. Je opent je armen voor me. En we maken een land. We maken een land, een land. We maken een land. A gente faz um país, a gente faz o Brasil. Ooooo Ooooo Oooo Oooo Ooo Oooo Oooo Ooo (6x)