Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ivete sangalo Songtekst: loucuras de uma paixão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ivete sangalo - loucuras de uma paixão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loucuras de uma paixão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ivete sangalo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ivete sangalo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loucuras de uma paixão .

Origineel

Sem lhe conhecer. Senti uma vontade louca. De querer você. Nem sempre se entende. As loucuras de uma paixão. Tem jeito, não. Olha pra mim. Faz tempo que o meu coração não bate assim. não faz assim. Me diz seu nome. não me negue a vontade de sonhar. De sonhar os meu sonhos. Com você. Despertando pro seu adormecer. Seria bom demais. Que bem me faz você

 

Vertaling

Zonder jou te kennen. Ik voelde een gekke drang. Om jou te willen. Men begrijpt niet altijd De waanzin van een passie. Dat is onmogelijk. Kijk me aan. Het is lang geleden dat mijn hart zo klopte. Doe het niet op deze manier. Vertel me je naam. Ontzeg me niet het verlangen om te dromen. Om mijn dromen te dromen. Met jou. Ontwaak in je slaap. Het zou te goed zijn. Hoe goed je me doet