Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ivete sangalo Songtekst: só pra me ver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ivete sangalo - só pra me ver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só pra me ver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ivete sangalo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ivete sangalo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só pra me ver .

Origineel

Me deixa cantar que a banda é boa. Me deixa cantar. Me deixa cantar que a vida é boa. Me deixa cantar. Me deixa cantar que a banda é boa. Me deixa cantar. Me deixa, me deixa. Primeiros acordes na avenida. E o povo se junta pra ver. Uma banda famosa da Terra. Hoje vai ter. A gente toca música boa. Que o povo gosta de cantar. Liberdade na voz dela que ecoa e balança. Primeiros tambores na avenida. E o povo se junta pra ver. Uma banda famosa da Terra. Hoje vai ter. A gente toca música boa. Que o povo gosta de cantar. Liberdade na voz dela que ecoa e balança. [REFRÃO]. Sou eu, sou eu, sou eu. Quem carrega a galera. Que dança, que passa. Que fica, que espera pra ver. Só pra me ver. Sou eu, sou eu, sou eu. Quem carrega a negada. Que dança, que passa. Que fica parada pra ver. Só pra me ver. (Diga sou eu). [BIS 2x]. Primeiros tambores na avenida. E o povo se junta pra ver. Uma banda famosa da Terra. Hoje vai ter. A gente toca música boa. Que o povo gosta de cantar. Liberdade na voz dela que ecoa e balança. [REFRÃO] [BIS 4x]. Me deixa cantar que a banda é boa. Me deixa cantar. Me deixa cantar que a vida é boa. Me deixa cantar. Me deixa cantar que a banda é boa. Me deixa cantar. Me deixa cantar que a banda é boa. Me deixa cantar

 

Vertaling

Laat me zingen dat de band goed is. Laat me zingen. Laat me zingen dat het leven goed is Laat me zingen Laat me zingen dat de band goed is Laat me zingen Laat me, laat me. Eerste akkoorden op de laan. En de mensen verzamelen om te kijken. Een beroemde band van de Aarde. Vandaag zullen we het hebben. We spelen goede muziek. Dat mensen graag zingen. Vrijheid in haar stem die galmt en swingt. Eerste vaten op de avenue. En de mensen verzamelen om te zien. Een beroemde band van de Aarde. Vandaag zullen we het hebben. We spelen goede muziek. Dat mensen graag zingen. Vrijheid in haar stem die galmt en swingt. [CHOIR]. Ik ben het, ik ben het, ik ben het. Die de menigte draagt. Dat danst, dat voorbijgaat. Die blijven, die wachten om te zien. Alleen om mij te zien. Ik ben het, ik ben het, ik ben het. Die de menigte draagt. Dat danst, dat voorbijgaat. Dat staat stil om te zien. Alleen om mij te zien. (Zeg dat ik het ben). [BIS 2x]. Eerste vaten op de avenue. En de mensen verzamelen om te kijken. Een beroemde band van de Aarde. Vandaag gaan we het hebben. We spelen goede muziek. Dat mensen graag zingen. Vrijheid in haar stem die galmt en swingt. [CHOIR] [BIS 4x]. Laat me zingen dat de band goed is. Laat me zingen. Laat me zingen dat het leven goed is. Laat me zingen. Laat me zingen dat de band goed is. Laat me zingen. Laat me zingen dat de band goed is Laat me zingen