Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ivory joe hunter Songtekst: a tear fell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ivory joe hunter - a tear fell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a tear fell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ivory joe hunter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ivory joe hunter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a tear fell .

Origineel

A fool am I, a fool am I, in love A tear fell when I saw you in the arms of someone new A tear fell when you left me all alone and feeling blue A tear fell when you told me that your love was not for me Oh, I didn't miss the teardrops but I missed you constantly A fool am I, a fool am I, in love The teardrops that you stepped on as you danced across the floor Were crushed like my poor heart was when you walked out of the door A tear fell when you told me that the flame in your heart died Darlin', have I lost you like these teardrops from my eyes? A fool am I, a fool am I in love A tear fell when you told me that your love was not for me Oh, I didn't miss the teardrops but I missed you constantly A fool am I, a fool am I, in love

 

Vertaling

Een dwaas ben ik, een dwaas ben ik, verliefd Een traan viel toen ik je in de armen van een nieuw iemand zag Een traan viel toen je me helemaal alleen liet en me blauw voelde Een traan viel toen je me vertelde dat je liefde niet voor mij was Oh, ik miste de tranen niet, maar ik miste je voortdurend Een dwaas ben ik, een dwaas ben ik, in de liefde De tranen waar je op stapte toen je over de vloer danste Werden verpletterd zoals mijn arme hart toen je de deur uitliep Een traan viel toen je me vertelde dat de vlam in je hart was gedoofd Schat, heb ik je verloren zoals deze tranen uit mijn ogen? Een dwaas ben ik, een dwaas ben ik in de liefde Een traan viel toen je me vertelde dat je liefde niet voor mij was Oh, ik miste de tranen niet maar ik miste je voortdurend Een dwaas ben ik, een dwaas ben ik, verliefd