Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ivy Songtekst: ba ba ba

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ivy - ba ba ba ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ba ba ba? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ivy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ivy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ba ba ba .

Origineel

Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. You can talk all night. Why not let it die? You want to be right. I don't want to fight. Please just let me sleep I'm very tired. And we can talk about it when I'm feeling more alive. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. I dream you are blind. I stare into your eyes. You see only white. Or is it black, I can't decide? You say are you there and I just smile. I just sit in silence -- let you wonder for a while. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba

 

Vertaling

Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Je kan de hele nacht praten. Waarom laat je het niet doodgaan? Je wilt gelijk hebben. Ik wil niet vechten. Laat me alsjeblieft slapen, ik ben erg moe. En we kunnen er over praten als ik me levendiger voel. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ik droom dat je blind bent. Ik staar in je ogen. Je ziet alleen wit. Of is het zwart, ik kan niet beslissen? Je zegt ben je daar en ik glimlach alleen maar. Ik zit gewoon in stilte -- laat je een tijdje afvragen. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba. Ba ba ba ba