Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ivy queen Songtekst: bounce

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ivy queen - bounce ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bounce? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ivy queen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ivy queen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bounce .

Origineel

Jajajaja! (Na', na'!) Yeah! (Give it up, come on!) (Bimbo!) (Junto a Queen'a!) (Bounce with me!) (B-bounce with me!) Papis want to bounce with me Vente tu con la Queen In the ________________ You know what I mean Aqui en la disco bailando Tocando, rozando En frente de la gente es un escandalo Come on I know you want me Baby, put your hands up on me Si tu me quieres, dame de lo que tu tienes Nene, tu sabes, que conmigo tu te vienes Pa' mi casa To my house you coming with me, baby I know you want me Baby, put your hands up on me Si tu me quieres, dame de lo que tu tienes Nene, tu sabes, que conmigo tu te vienes Pa' mi casa To my house you coming with me, baby Yo quiero ser tu mami I want to be your mama Llevarte pa' mi cuarto Que bailes en mi cama Rozarte hasta maana Saber que tu me amas Que enciendas tu la llama Que mi cuerpo aclama You want to be my lover Take me under the cover I want you to get closer And touch me like no other I want you to call me Queen'a rica Mami latina Move it like a latina Yo soy tu medicina why digo "Ow, ow!" No pares Don't ever stop, now Deja que el ritmo te lleve ______________ on the track Bounce with this Yo se que esto es lo que quieres En la disco tu lo mueves Que mi musica te lleve, come on I know you want me Baby, put your hands up on me Si tu me quieres, dame de lo que tu tienes Nene, tu sabes, que conmigo tu te vienes Pa' mi casa To my house you coming with me, baby I know you want me Baby, put your hands up on me Si tu me quieres, dame de lo que tu tie

 

Vertaling

Jajajaja! (Na', na'!) Yeah! (Geef het op, kom op!) (Bimbo!) (Junto a Queen'a!) (Bounce with me!) (B-bounce with me!) Papi's willen met mij stuiteren Vente tu con la Queen In de ________________ Je weet wat ik bedoel Aqui en la disco bailando Tocando, rozando En frente de la gente es un escandalo kom op Ik weet dat je me wilt. Baby, leg je handen op mij Als je me wilt, geef me dan wat je hebt. Baby, je weet, dat je met mij op Pa' mi casa Naar mijn huis kom je met me mee, baby Ik weet dat je me wilt Baby, leg je handen op mij Als je me wilt, geef me dan wat je hebt.nes Nene, tu sabes, que conmigo tu te vienes Pa' mi casa Naar mijn huis kom je met me mee, schatje Yo quiero ser tu mami Ik wil je mama zijn Llevarte pa' mi cuarto Que bailes en mi cama Rozarte hasta maana Saber que tu me amas Que enciendas tu la llama Que mi cuerpo aclama Je wilt mijn minnaar zijn Neem me onder de dekens Ik wil dat je dichterbij komt En me aanraakt als geen ander Ik wil dat je me Queen'a rica noemt Mami latina Move it like a latina Yo soy tu medicina why digo "Ow, ow!" No pares Stop nooit, nu Laat de beat je meenemen ______________ op het spoor Stuiter met dit Ik weet dat dit is wat je wilt. In de disco verplaatst u het Laat mijn muziek je meenemen, kom op Ik weet dat je me wilt. Baby, leg je handen op mij Si tu me quieres, dame de lo que tu tienes Nene, tu sabes, que conmigo tu te vienes Pa' mi casa Naar mijn huis ga je met me mee, baby Ik weet dat je me wilt. Baby, leg je handen op mij Si tu me quieres, dame de lo que tu tie