Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iyaz Songtekst: like this

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iyaz - like this ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like this? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iyaz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iyaz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like this .

Origineel

When I'm with him my bodies weaker, fall deeper. One word and I'm already shaken. He's like a message in a bottle. Sent from him, just for me, ay, ay. It's like one thousand butterflies inside me. Like I'm floating in a dream that never ends. The sweetest thing I can't get enough is never enough. I know that without him I wouldn't feel like this. Nothing ever makes me feel like this. Wouldn't be the same if he went away. And I keep on counting. Every breath I take, every little breath. I wouldn't be the same if he went away. If he went away ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay, ay. If he went away ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay, ay. If he went away. You never gotta worry girl. I'll never leave you S-O-L-O. Even if I'm far away. I'll use my last breath so you know. Girl, you're all in my head, yeah. And no other compares, and I never felt this free. It's like one thousand butterflies inside me. Like I'm floating in a dream that never ends. The sweetest thing I can't get enough, is never enough. I know that without him I wouldn't feel like this. Nothing ever makes me feel like this. Wouldn't be the same if he went away. And I keep on counting. Every breath I take, every little breath. I wouldn't be the same if he went away. If he went away ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay, ay. If he went away ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay, ay. If he went away. Don't know why I'm not afraid. No, I'm not ashamed that I feel this way. He gives me something to fight for. Now I know I'm not letting go. No, I'm not in the cold anymore. And I feel safe with him in my arms. Never lonely, my only. All I was looking for. I know that without him I wouldn't feel like this. Nothing ever makes me feel like this. Wouldn't be the same if he went away. And I keep on counting. Every breath I take, every little breath. I wouldn't be the same if he went away. If he went away ay, ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay. If he went away

 

Vertaling

Als ik bij hem ben, worden mijn lichamen zwakker, vallen dieper. Eén woord en ik ben al geschokt. Hij is als een bericht in een fles. Door hem gestuurd, alleen voor mij, ay, ay. Het is als duizend vlinders in mij. Alsof ik zweef in een droom die nooit eindigt. Het liefste ding waar ik nooit genoeg van kan krijgen. Ik weet dat ik me zonder hem niet zo zou voelen. Niets laat me ooit zo voelen. Het zou niet hetzelfde zijn als hij wegging. En ik blijf tellen. Elke ademtocht die ik neem, elke kleine ademtocht. Ik zou niet meer dezelfde zijn als hij wegging. Als hij weg zou gaan ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay, ay. Als hij wegging ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay, ay. Als hij wegging. Je hoeft je nooit zorgen te maken, meisje. Ik zal je nooit verlaten S-O-L-O. Zelfs als ik ver weg ben. Ik zal mijn laatste adem gebruiken zodat je het weet. Meid, je zit helemaal in mijn hoofd, ja. En geen andere vergelijkingen, en ik heb me nog nooit zo vrij gevoeld. Het is als duizend vlinders in me. Alsof ik zweef in een droom die nooit eindigt. Het liefste waar ik niet genoeg van kan krijgen, is nooit genoeg. Ik weet dat ik me zonder hem niet zo zou voelen. Niets laat me ooit zo voelen. Het zou niet hetzelfde zijn als hij wegging. En ik blijf tellen. Elke ademtocht die ik neem, elke kleine ademtocht. Ik zou niet meer dezelfde zijn als hij wegging. Als hij weg zou gaan ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay, ay. Als hij wegging ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay, ay. Als hij wegging. Ik weet niet waarom ik niet bang ben. Nee, ik schaam me niet dat ik me zo voel. Hij geeft me iets om voor te vechten. Nu weet ik dat ik niet loslaat. Nee, ik zit niet meer in de kou. En ik voel me veilig met hem in mijn armen. Nooit eenzaam, mijn enige. Alles waar ik naar op zoek was. Ik weet dat ik me zonder hem niet zo zou voelen. Niets laat me ooit zo voelen. Het zou niet hetzelfde zijn als hij wegging. En ik blijf tellen. Elke ademtocht die ik neem, elke kleine ademtocht. Ik zou niet meer dezelfde zijn als hij wegging. Als hij weg zou gaan, ay, ay, ay, ay. Ay, ay, ay, ay, ay. Als hij weg zou gaan