Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iza Songtekst: dona de mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iza - dona de mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dona de mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iza! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iza en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dona de mim .

Origineel

Já me perdi tentando me encontrar. Já fui embora querendo nem voltar. Penso duas vezes antes de falar. Porque a vida é louca, mano. A vida é louca. Sempre fi quei quieta, agora vou falar. Se você tem boca, aprende a usar. Sei do meu valor e a cotação é dolar. Porque a vida é louca, mano. A vida é louca. Me perdi pelo caminho. Mas não paro, não. Já chorei mares e rios. Mas não afogo não. Sempre dou o meu jeitin. É bruto, mas é com carin. Porque Deus me fez assim. Dona de mim. Deixo a minha fé guiar. Sei que um dia chego lá. Porque Deus me fez assim. Dona de mim. Já não me importa a sua opinião. O seu conceito não altera a minha visão. Foi tanto sim que agora digo não. Porque a vida é louca, mano. A vida é louca. Quero saber só do que me faz bem. Papo furado não me entretém. Não me limite que eu quero ir além. Porque a vida é louca, mano. A vida é louca. Me perdi pelo caminho. Mas não paro, não. Já chorei mares e rios. Mas não afogo não. Sempre dou o meu jeitin. É bruto, mas é com carin. Porque Deus me fez assim. Dona de mim. Deixo a minha fé guiar. Sei que um dia chego lá. Porque Deus me fez assim. Dona de mim

 

Vertaling

Ik ben verdwaald en probeer mezelf te vinden. Ik ben weggegaan om niet meer terug te komen. Ik denk twee keer na voor ik iets zeg. Omdat het leven gek is, bro. Het leven is gek. Ik ben altijd stil geweest, nu ga ik praten. Als je een mond hebt, leer hem dan te gebruiken. Ik ken mijn waarde en de koers is dollar. Omdat het leven gek is, bro. Het leven is gek. Ik ben onderweg verdwaald. Maar ik stop niet, nee. Ik heb zeeën en rivieren overstroomd. Maar ik verdrink niet. Ik geef altijd mijn jeitje. É bruto, mas é com carin. Omdat God me zo gemaakt heeft. Ik ben mijn eigen man. Ik laat me leiden door mijn geloof. Ik weet dat ik daar op een dag zal komen. Omdat God me zo gemaakt heeft. Dona de mim. Het kan me niet meer schelen wat je denkt. Jouw concept verandert mijn visie niet. Het was zo veel ja dat ik nu nee zeg. Omdat het leven gek is, bro. Het leven is gek. Ik geef alleen om wat goed voor me is. Ik wil niet vermaakt worden met onzin. Beperk me niet, ik wil verder gaan. Omdat het leven gek is, bro. Het leven is gek. Ik ben onderweg verdwaald. Maar ik stop niet, nee. Ik heb zeeën en rivieren overstroomd. Maar ik verdrink niet. Ik geef altijd mijn jeitje. É bruto, mas é com carin. Omdat God me zo gemaakt heeft. Dona de mim. Ik laat me leiden door mijn geloof. Ik weet dat ik daar op een dag zal komen. Omdat God me zo gemaakt heeft. Dona de mim