Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: izzy chait Songtekst: st. louis blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: izzy chait - st. louis blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van st. louis blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van izzy chait! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van izzy chait en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals st. louis blues .

Origineel

I hate to see that evening sun go down I hate to see that evening sun go down Cause my baby, he's gone left this town Feelin' tomorrow like I feel today If I'm feelin' tomorrow like I feel today I'll pack my truck and make my give-a-way St. Louis woman with her diamond ring Pulls that man around by her, if it wasn't for her and her That man I love would have gone nowhere, nowhere I got the St. Louis blues, blues as I can be That man's got a heart like a rock cast in the sea Or else he wouldn't have gone so far from me I love my baby like a school boy loves his pie Like a Kentucky colonel loves his mint 'n rye I love my man till the day I die

 

Vertaling

Ik haat het om de avondzon te zien ondergaan I hate to see that evening sun go down Cause my baby, he's gone left this town Feelin' tomorrow like I feel today If I'm feelin' tomorrow like I feel today Ik pak mijn truck en maak mijn give-away St. Louis vrouw met haar diamanten ring Trekt die man bij haar, als het niet voor haar en haar was Die man waar ik van hou zou nergens heen zijn gegaan, nergens I got the St. Louis blues, blues as I can be Die man heeft een hart als een rots in de zee Anders zou hij niet zo ver van mij weg zijn gegaan Ik hou van mijn schatje zoals een schooljongen van zijn taart houdt Zoals een kolonel uit Kentucky van zijn mint 'n rye houdt Ik hou van mijn man tot de dag dat ik sterf