Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: José Luis Rodríguez ( José Luis Rodríguez González, nicknamed El Puma) Songtekst: Una canción de España

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: J ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Una canción de España? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van José Luis Rodríguez ( José Luis Rodríguez González, nicknamed El Puma)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van José Luis Rodríguez ( José Luis Rodríguez González, nicknamed El Puma) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Una canción de España .

Origineel

Una canción te traigo Que habla de España De los claveles rojos Que hay en la Alhambra Del sol y el cante jondo De Andalucía Y de los prados verdes De tu Galicia Traigo esa vieja tierra Dentro del alma  Una canción de España Para que vueles surcando el viento Una canción de España Te traigo ahora que estás tan lejos Para que no la olvides Y así la tengas en tu recuerdo Para que tú la cantes Te traigo yo una canción de España  Una canción te traigo Que habla de España De las mujeres bellas Que hay en las Ramblas De los bravillos toros De pura sangre De los veleros blancos Que hay en Levante Traigo esa vieja tierra Dentro del alma  Una canción de España Para que vueles surcando el viento Una canción de España Te traigo ahora que estás tan lejos Para que no la olvides Y así la tengas en tu recuerdo Para que tú la cantes Te traigo yo una canción de España Para que tú la cantes Te traigo yo una canción de España  ¡Y olé! 

 

Vertaling

Een lied dat ik je breng Wie praat over Spanje Van de rode anjers Wat zit er in het Alhambra Van de zon en de cante jondo Uit Andalusië En vanaf de groene weiden Van je Galicië Ik breng dat oude land Inside the soul Een lied uit Spanje Om door de wind te vliegen Een lied uit Spanje Ik breng je nu je zo ver weg bent Dus je vergeet het niet En dus heb je het in je geheugen Voor jou om het te zingen Ik breng je een lied uit Spanje Een lied dat ik je breng Wie praat over Spanje Van mooie vrouwen Wat staat er op de Ramblas Van de dappere stieren Volbloed Van witte zeilboten Wat zit er in Levante Ik breng dat oude land Inside the soul Een lied uit Spanje Om door de wind te vliegen Een lied uit Spanje Ik breng je nu je zo ver weg bent Dus je vergeet het niet En dus heb je het in je geheugen Voor jou om het te zingen Ik breng je een lied uit Spanje Voor jou om het te zingen Ik breng een liedje uit Spanje en ik rook!