Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: j balvin Songtekst: la venganza (vein remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: j balvin - la venganza (vein remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la venganza (vein remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van j balvin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van j balvin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la venganza (vein remix) .

Origineel

Letra de "La Venganza (Vein Remix)"Infinity Todas las noches me llama diciéndome Que su hombre la engaña Y me dice ''sálvame'' Todas las noches me llama diciéndome Que su hombre la engaña Y me dice ''sálvame'' Y si te quieres vengar (vengar) Cuenta conmigo que te puedo ayudar (ayudar) Tengo en mi mente el castigo ideal (ideal) El peligro es que te vas a enamorar (enamorar) Y si te quieres vengar (vengar) Cuenta conmigo que te puedo ayudar (ayudar) Tengo en mi mente el castigo ideal (ideal) El peligro es que te vas a enamorar (enamorar) Qúe dulce es la venganza Cuando se equilibra la balanza Dios me libre de las aguas mansas Tarde o temprano to'o se paga Haga lo que haga Hagámoslo' escondido No tienes que dar la cara Y yo soy el hombre Que te lleva al éxtasis Por más que nieques Tus ojos dicen que si Se hace la difícil solo por ocultar Que te gusto demasiao' Y no lo puedes evitar Aaah Me gusta cuando te pones salvaje Cuando te escapas y te vives el momento Las velas encedidas y un masaje La venganza perfecta para el momento Me gusta cuando te pones salvaje Cuando te escapas y te vives el momento Las velas encedidas y un masaje La venganza perfecta para el momento Y si te quieres vengar (vengar) Cuenta conmigo que te puedo ayudar (ayudar) Tengo en mi mente el castigo ideal (ideal) El peligro es que te vas a enamorar (enamorar) Y si te quieres vengar (vengar) Cuenta conmigo que te puedo ayudar (ayudar) Tengo en mi mente el castigo ideal (ideal) El peligro es que te vas a enamorar (enamorar) Y si te llama no contestes Dile a tu novio que no moleste Que tú eres una mujer decente Con muchos pretendientes Aprovenche la situación Apaga el celular que ya va a comenzar la acción Aaah Me gusta cuando te pones salvaje Cuando te escapas y te vives el momento Las velas encendidas y un masaje La venganza perfecta para el momento Me gusta cuando te pones salvaje Cuando te escapas y te vives el momento Las velas encendidas y un masaje La venganza perfecta para el momento Y si te quieres vengar (vengar) Cuenta conmigo que te puedo ayudar (ayudar) Tengo en mi mente el castigo ideal (ideal) El peligro es que te vas a enamorar (enamorar) Y si te quieres vengar (vengar) Cuenta conmigo que te puedo ayudar (ayudar) Tengo en mi mente el castigo ideal (ideal) El peligro es que te vas a enamorar (enamorar) J Balvin, men La Familia The business Sky Rompiendo El Bajo No-no-no-no-no Mosty Infinity Music (infinity) La familia (El Momento, El Momento) Tranquilo (ooh-ooh) (El Momento, El Momento) (ooh-ooh-ooh)

 

Vertaling

Letra de "The Revenge (Vein Remix) "Infinity Elke avond belt ze me om me te vertellen Dat haar man haar bedriegt En ze zegt "red me" tegen me Elke avond belt ze me om me te vertellen Dat haar man haar bedriegt En ze zegt "red me" tegen me En als je wraak wil (revenge) Reken op mij dat ik je kan helpen (help) Ik heb in mijn hoofd de ideale straf (ideaal) Het gevaar is dat je verliefd wordt. Verliefd worden. En als je wraak wilt nemen Reken op mij dat ik je kan helpen (help) Ik heb in mijn hoofd de ideale straf (ideaal) Het gevaar is dat je verliefd wordt (fall in love) How sweet is revenge (wraak) Wanneer de weegschalen in evenwicht zijn God behoede mij voor de stille wateren Vroeg of laat komt het allemaal goed Wat je ook doet... Laten we het verstopt doen Je hoeft je gezicht niet te laten zien En ik ben de man Dat brengt je in extase Het maakt niet uit hoeveel je ontkent Je ogen zeggen ja Je speelt moeilijk te krijgen alleen om je te verstoppen Dat je me te leuk vindt En je kunt het niet helpen Aaah Ik vind het leuk als je wild wordt Als je weggaat en je leeft voor het moment Kaarsen aan en een massage De perfecte wraak voor het moment Ik vind het leuk als je wild wordt Als je weggaat en in het moment leeft Kaarsen aan en een massage De perfecte wraak voor het moment En als je wraak wil (revenge) Reken op mij ik kan je helpen (help) Ik heb in mijn hoofd de ideale straf (ideaal) Het gevaar is dat je verliefd wordt. Verliefd worden. En als je wraak wilt nemen Reken op mij dat ik je kan helpen (help) Ik heb in mijn hoofd de ideale straf (ideaal) Het gevaar is dat je verliefd wordt (fall in love) En als hij belt, neem je niet op. Zeg tegen je vriendje dat hij zich niet druk moet maken Dat je een fatsoenlijke vrouw bent Met een heleboel vrijers En als hij belt, neem je niet op. Zet je gsm uit, de actie gaat beginnen Aaah Ik vind het leuk als je wild wordt Als je weggaat en je leeft voor het moment Kaarsen aan en een massage De perfecte wraak voor het moment Ik vind het leuk als je wild wordt Als je weggaat en je leeft voor het moment Kaarsen aan en een massage De perfecte wraak voor het moment En als je wraak wilt. Reken op mij ik kan je helpen (help) Ik heb in mijn hoofd de ideale straf (ideaal) Het gevaar is dat je verliefd wordt. Verliefd worden. En als je wraak wilt nemen Reken op mij dat ik je kan helpen (help) Ik heb in mijn hoofd de ideale straf (ideaal) Het gevaar is dat je verliefd wordt (fall in love) J Balvin, mannen De familie Het bedrijf Sky Breaking The Bass No-no-no-no-no-no-no Mosty Infinity Music (oneindigheid) De familie (Het Moment, Het Moment) Quiet (ooh-ooh) (Het Moment, Het Moment) (ooh-ooh-ooh)