Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: j cole Songtekst: neverland

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: j cole - neverland ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van neverland? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van j cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van j cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals neverland .

Origineel

Is the whole world gunning for me, or is it just all in my mind?. If you want it, come and see me. I aint got nothing but time. One day you’re gonna set me free. But first you gotta let me shine. Niggas aint high as I be. See, look momma I’m flyin’. To neverland, neverland, neverland. I’ll probably never land. Neverland, neverland, noo, I’ll never never land. Check my fortune cookie, its that cole world. Could that mean it’s meant to be?. So much drive a nigga coulda been a chauffeur. This life is f-cking with me mentally. Fake niggas try to act like they a friend to me. I treat you lames how I see you lames, enemies. My good girl say they wanna know the inner me. My bad girl sayin’ f-ck all that, enter me. Double shots, hennessy bring out bad tendencies. Try to cut something, need a volunteer, tennessee. Anything to take my mind off. I logged on and made them muthaf-ckas sign off. I got the on my dick they’ll never climb off. I switch watches yet I never took time off (time off). I don’t know whats worse, fake friends or fake fans. Both kissing ass for the chance to shake hands and damn. Is the whole world gunning for me, or is it just all in my mind?. If you want it, come and see me. I aint got nothing but time. One day you’re gonna set me free. But first you gotta let me shine. Niggas aint high as I be. See, look momma I’m flyin’. To neverland, neverland, neverland. I’ll probably never land. Neverland, neverland, noo, I’ll never never land. I’m sorting through this, organised confusion to get my thoughts together. This shit is sounding like a movie you can watch forever. I gotta make it to the top, it’s either now or never. These other niggas can’t adapt because they not as clever. The shit they talk is more expensive but I doubt its better. She let that nigga make it rain but guess who got it wetter. Cold world, snow flurries in the hottest weather. And, so sick they can’t fix this with medi-cine. We at yo door and she gotta let us in. It’s what you want, I whet your appetite. Cole hit the scene now I’m what everyone rapping like. Shame you feel you have to bite. Still aint nobody snapping right. Pedal to the metal as I’m speeding through the traffic lights. Bitch I gotta catch a flight, come on already. Still fight like I’m the underdog, I’m on already. Got a few niggas we bout to prove wrong, ya’ll already already. Is the whole world gunning for me, or is it just all in my mind?. If you want it, come and see me. I aint got nothing but time. One day you’re gonna set me free. But first you gotta let me shine. Niggas aint high as I be. See, look momma I’m flyin’. To neverland, neverland, neverland. I’ll probably never land. Neverland, neverland, noo, I’ll never never land

 

Vertaling

Is de hele wereld op me uit, of zit het alleen in mijn hoofd? Als je het wilt, kom dan naar me toe. Ik heb alleen maar tijd. Op een dag zul je me bevrijden. Maar eerst moet je me laten schitteren. Negers zijn niet zo high als ik ben. Kijk, mamma ik vlieg. Naar neverland, neverland, neverland. Ik zal waarschijnlijk nooit landen. Neverland, neverland, noo, Ik zal nooit nooit landen. Kijk in mijn gelukskoekje, het is die Cole wereld. Zou dat kunnen betekenen dat het voorbestemd is? Zo veel drive dat een neger een chauffeur had kunnen zijn. Dit leven maakt me mentaal gek. Nepnegers doen alsof ze een vriend van me zijn. Ik behandel jullie lamzakken zoals ik jullie zie, vijanden. Mijn goede meisje zeggen dat ze de innerlijke mij willen kennen. Mijn slechte meisje zeggen 'f-ck all that, enter me. Dubbele shots, hennessy brengen slechte neigingen naar boven. Probeer iets te snijden, heb een vrijwilliger nodig, Tennessee. Alles om mijn gedachten af te leiden. Ik logde in en liet die klootzakken aftekenen. Ik heb het op mijn pik dat ze er nooit meer afkomen. Ik wisselde van wacht en toch nam ik nooit vrij. Ik weet niet wat erger is, nepvrienden of nepfans. Beide kussen kont voor de kans om handen te schudden en verdomme. Zit de hele wereld achter me aan, of zit het alleen in mijn hoofd? Als je het wilt, kom me dan opzoeken. Ik heb alleen maar tijd. Op een dag zul je me bevrijden. Maar eerst moet je me laten schitteren. Negers zijn niet zo high als ik ben. Kijk, mamma ik vlieg. Naar neverland, neverland, neverland. Ik zal waarschijnlijk nooit landen. Neverland, neverland, noo, Ik zal nooit nooit landen. Ik ben dit aan het sorteren, georganiseerde verwarring om mijn gedachten bij elkaar te krijgen. Deze shit klinkt als een film die je eeuwig kunt kijken. Ik moet het maken naar de top, het is nu of nooit. Die andere niggas kunnen zich niet aanpassen omdat ze niet zo slim zijn. De shit die ze praten is duurder maar ik betwijfel of het beter is. Ze liet die neger het regenen, maar raad eens wie het natter maakte. Koude wereld, sneeuwvlokken in het heetste weer. En, zo ziek dat ze dit niet kunnen verhelpen met medi-cine. We staan voor je deur en ze moet ons binnenlaten. Het is wat je wilt, ik heb je eetlust opgewekt. Cole hit the scene now I'm what everybody rapping like. Jammer dat je het gevoel hebt dat je moet bijten. Er is nog steeds niemand die goed snapt. Pedal to the metal as I'm speeding through the traffic lights. Bitch ik moet een vlucht halen, kom op. Nog steeds vechten alsof ik de underdog ben, ik ben al op. Got a few niggas we bout to prove wrong, ya'll already. Zit de hele wereld achter me aan, of zit het allemaal in mijn hoofd? Als je het wilt, kom dan naar me toe. Ik heb alleen maar tijd. Op een dag zul je me bevrijden. Maar eerst moet je me laten schitteren. Negers zijn niet zo high als ik ben. Kijk, mamma ik vlieg. Naar neverland, neverland, neverland. Ik zal waarschijnlijk nooit landen. Neverland, neverland, noo, I'll never never land