Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: j. cole Songtekst: water break (interlude)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: j. cole - water break (interlude) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van water break (interlude)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van j. cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van j. cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals water break (interlude) .

Origineel

[Intro: DJ Green Lantern, DJ Noodles & J. Cole] I feel like we should just, you know, keep the world in suspense no longer Yeah And you know, just put J. Cole on the spot Wooooo! Yeah, is there anyway you can turn me up? Yeah, yeah We got Roc Nation's first artist in here, J. Cole Yeah, hey On the spot Yeah, there's no way to turn me up? Got that? If not, it's all good Yeah, hey, hey, hey [Verse] I bet they never seen him comin', like a blind bitch you fuckin' from behind It's the motherfuckin' dime, bitch I'm fucking up rewind buttons My shit is jumping like Lebron Fayettenam on my back like some scratches from your lady On your mattress where they gave me that I bet niggas can't wait to pay me back While they relax, I stay in tip-top shape And I stay up on my toes like some gym socks Flip flops Tell them hater to rehab, kick rocks Game tight like Ziploc Half black, other half white like Kid Rock Try to tell it to a Cizz-op Thought it would work, it did not He told me "Nigga stizz-op You know you is not", wrote the ticket and rizz-ocked Fuck, this is for hip-hop, gassed up like a quick stop They light a fire under my ass nigga my shit hot Even if you squatted over volcanoes, niggas your shit not I'm raw, but I kid not Your shit flop, I give props to the legend Praise God but I give not to the reverends Lookin' up to the heavens like "Where did all my blessings go?" You chase a dream But then you stop, guess you'll never know I got a show for you to watch, here's an episode, professional Set to blow any minute now, many women smile Look the lights and the action, and the cameras be callin' You niggas got to log in, bitch, you fantasy ballin' I snuck up like I planned to be, this ain’t random, we called it Like once they get a hit of this, they hooked like that Twitter shit Thought I get a deal and head straight to the dealership But looking at my deal I probably can't afford benefits Medical, dental shit, left but I always came Back like a rent-a-whip, dirty ass game Dog, I could run a kennel with all these bitch niggas Who don't lift a finger yet they wanna ride in the limo with Me, I switch the tempo on them sort of like Timbo on em' Start talking that "we" shit, I pause Nintendo on 'em (hahaha!) Start talking that beef shit, I turn to kimbo on em' I got no words for these niggas I'm instrumental on em' Yeah! And I'll still keep goin', keep flowin' [Outro: DJ Green Lantern, DJ Noodles & J. Cole] Woooo! J. Cole! Yeah, J. Cole! Woo! I don't think he's done, man, we need more Yeah I feel like he's not done, (Yeah) I feel like he's not done He need's more, man

 

Vertaling

[Intro: DJ Green Lantern, DJ Noodles & J. Cole] Ik heb het gevoel dat we gewoon, je weet wel, de wereld niet langer in spanning moeten houden Yeah En weet je, gewoon J. Cole op de plek zetten Wooooo! Ja, is er een manier dat je me omhoog kan draaien? Yeah, yeah We hebben Roc Nation's eerste artiest hier, J. Cole. Ja, hé. Op de plaats. Ja, is er geen manier om me op te draaien? Heb je dat? Zo niet, dan is alles goed. Yeah, hey, hey, hey [Verse] Ik wed dat ze hem nooit hebben zien aankomen, als een blinde teef neuk je van achteren It's the motherfuckin' dime, bitch I'm fucking up rewind buttons My shit is jumping like Lebron Fayettenam op mijn rug als wat krassen van je vrouw Op je matras waar ze me dat gaven Ik wed dat niggas niet kunnen wachten om me terug te betalen Terwijl zij relaxen, blijf ik in topvorm En ik blijf op mijn tenen staan als een paar gym sokken Flip flops Vertel die hater om af te kicken, kick rocks Game tight like Ziploc Half zwart, andere helft wit zoals Kid Rock Probeer het te vertellen aan een Cizz-op Dacht dat het zou werken, maar dat deed het niet Hij zei tegen me "Nigga stizz-op Je weet dat je dat niet bent", schreef de bon uit en rizz-ocked Fuck, dit is voor hip-hop, volgegooid als een snelle stop Ze ontsteken een vuurtje onder mijn kont nigga my shit hot Al hurkte je over vulkanen, niggas jouw shit niet Ik ben rauw, maar ik maak geen grapje Je shit flopt, ik geef props aan de legende Prijs God, maar ik geef niet aan de eerwaarde Lookin 'up to the heavens like "Waar zijn al mijn zegeningen gebleven?" You chase a dream Maar dan stop je, ik denk dat je het nooit zult weten. Ik heb een show voor je om te kijken, hier is een aflevering, professioneel Klaar om te ontploffen elk moment nu, veel vrouwen glimlachen Kijk de lichten en de actie, en de camera's roepen Jullie nikkers moeten inloggen, trut, je fantasie balin' Ik sloop naar binnen zoals ik gepland had, dit is niet willekeurig, we hebben het geroepen Als ze hier eenmaal een hit van krijgen, zijn ze verslaafd aan die Twitter shit Ik dacht dat ik een deal had en meteen naar de dealer zou gaan. Maar als ik naar mijn deal kijk, kan ik me waarschijnlijk geen voordelen veroorloven. Medische, tandheelkundige shit, vertrok maar ik kwam altijd Terug als een rent-a-whip, dirty ass game Dog, ik zou een kennel kunnen runnen met al deze bitch niggas Die geen vinger uitsteken maar toch in de limo willen rijden met Ik, ik verander het tempo op hen, zoals Timbo op hen. Beginnen ze te praten over "wij" shit, Ik pauzeer Nintendo op hen (hahaha!) Begin te praten dat rundvlees shit, Ik draai naar kimbo op hen Ik heb geen woorden voor deze niggas ik ben instrumentaal op hen Yeah! And I'll still keep goin', keep flowin' [Outro: DJ Green Lantern, DJ Noodles & J. Cole] Woooo! J. Cole! Yeah, J. Cole! Woo! Ik denk niet dat hij klaar is, man, we hebben meer nodig Yeah Ik voel dat hij nog niet klaar is. Ik voel dat hij nog niet klaar is. Hij heeft meer nodig, man.