Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: j.j. cale Songtekst: cherry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: j.j. cale - cherry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cherry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van j.j. cale! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van j.j. cale en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cherry .

Origineel

Cherry, I'd like to love you Cherry, will you love me too Someday I will take you away That's all I want to do I'll love you forever, Cherry Will you love me too Sweet as a morning sunrise Fresh as a mountain dew Someday I will love you Cherry, will you love me too I need you forever Cherry, will you need me too I'll love you forever Cherry, will you love me too Cherry, will you love me too

 

Vertaling

Kersje, ik zou van je willen houden Kersje, wil je ook van mij houden Op een dag zal ik je meenemen Dat is alles wat ik wil doen Ik zal altijd van je houden, Cherry Wil jij ook van mij houden Zoet als de zonsopgang Vers als de dauw van de bergen Op een dag zal ik van je houden Kersje, wil je ook van mij houden Ik heb je voor altijd nodig Kersje, wil je mij ook nodig hebben Ik zal voor altijd van je houden Kersje, wil je ook van mij houden Kersje, wil je ook van mij houden