Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: j.j. cale Songtekst: like you used to

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: j.j. cale - like you used to ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like you used to? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van j.j. cale! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van j.j. cale en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like you used to .

Origineel

Cry me a tune in the morning, sing me the blues every night Tell me that you really love me baby, and everything is alright Let me know how you're feeling, it don't even have to be true Just love me for ever, baby baby treat me like you used to Home, I've been away from home, I'm a travelling man Welcome me back any time, you are the only one who can Tell me that you really love me, even if it ain't true Just do anything, baby baby treat me like you used to Home, I've been away from home, I'm a travelling man Welcome me back any time, you are the only one who can Tell me that you really love me, even if it ain't true But do anything, baby baby treat me like you used to

 

Vertaling

Cry me a tune in the morning, sing me the blues every night Zeg me dat je echt van me houdt, baby, en dat alles in orde is. Laat me weten hoe je je voelt, het hoeft niet eens waar te zijn Hou voor altijd van me, baby baby behandel me zoals je vroeger deed Thuis, ik ben weg geweest van huis, ik ben een reiziger Verwelkom me terug wanneer je maar wilt, jij bent de enige die dat kan Zeg me dat je echt van me houdt, ook al is het niet waar Doe gewoon alles, baby baby behandel me zoals je altijd deed Thuis, ik ben weg geweest van huis, ik ben een reiziger Verwelkom me terug wanneer ik wil, jij bent de enige die dat kan Zeg me dat je echt van me houdt, ook al is het niet waar Maar doe alles, baby baby behandel me zoals je vroeger deed