Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: j mascis Songtekst: me again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: j mascis - me again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van j mascis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van j mascis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me again .

Origineel

Tell me everything you've heard Daunting and a bit unsure Feel I've gotten insecure Gotta take it on your word Said my mind is overrun Said I'm free again Know it cannot be undone Not 'till I'm free again Sent my mind some other place Said my mind had no more space And I begged you not to go Look like you already know Made a section made of me Yes, I'm free again Questioning my recipe Unless it's free again Sentimental me Getting all I see Trace the scourge right out of me Am I free again?

 

Vertaling

Vertel me alles wat je hebt gehoord Onmoedig en een beetje onzeker Voel dat ik onzeker ben geworden Moet het op je woord geloven Zei dat mijn geest overspoeld is Zei dat ik weer vrij ben Weet dat het niet ongedaan kan worden gemaakt Niet tot ik weer vrij ben Sent my mind some other place Zei dat mijn geest geen ruimte meer had And I begged you to not go Kijk alsof je het al weet Made a section made of me Ja, ik ben weer vrij Mijn recept in twijfel trekkend Tenzij het weer vrij is Sentimentele mij Krijg alles wat ik zie Spoor de gesel recht uit me Ben ik weer vrij?