Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jaci velasquez Songtekst: vida mia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jaci velasquez - vida mia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vida mia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jaci velasquez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jaci velasquez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vida mia .

Origineel

(Eres mi vida, you are my life). Termino la busqueda de mi felicidad. El destino hablo. Sin saber, vagabas en mis suenos cada noche. Mi alma te encontro. (coro). Y todo es tan real, la vida me da igual. Si ya no vivo para ti, vida mia. Desde lo mas profundo de mi ser. He vuelto a querer. He vuelto a ser yo. Desde lo mas profundo de este amor. He vuelto a nacer. No hay llanto no hay dolor. (porque) Eres tu la vida mia, you are my life. Al mirar al cielo le doy gracias al creador. Que somos un corazon. (coro). Eres tu la vida mia, oh you are my life. (tu lo eres). (coro). Eres mi vida, it's you it's you. Vida mia, you are my all. It's you baby, eres mi vida. You are my life

 

Vertaling

(Jij bent mijn leven, jij bent mijn leven). De zoektocht naar mijn geluk is voorbij. Destiny sprak. Zonder het te weten, dwaalde je elke nacht door mijn dromen. Mijn ziel heeft jou gevonden. (refrein). En het is allemaal zo echt, het leven doet er voor mij niet toe. Als ik niet meer voor jou leef, mijn leven. Vanuit het diepst van mijn wezen. Ik ben teruggekeerd naar de liefde. Ik ben weer mezelf. Uit de diepten van deze liefde. Ik ben opnieuw geboren. Er is geen huilen, er is geen pijn. Jij bent mijn leven, jij bent mijn leven. Als ik naar de hemel kijk, dank ik de schepper. Dat we één hart zijn. (refrein). Jij bent mijn leven, oh jij bent mijn leven. (je bent). (refrein). Jij bent mijn leven, jij bent het. Vida mia, jij bent mijn alles. Jij bent het schatje, jij bent mijn leven. Jij bent mijn leven