Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jack ingram Songtekst: hey you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jack ingram - hey you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hey you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jack ingram! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jack ingram en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hey you .

Origineel

Don't you ever get tired of the noise Don't you ever get bored with the crowd If they have so much to say Would they have to talk so loud Why don't we get out of here 'Cause I want to whisper in your ear [Chorus] Hey you Are you listening to me I've got to tell you what you mean to me You're the one I want to tell my secrets to Hey you There's some things I need to say There's some things we've got to talk about I've got to have your full attention I don't want to have to shout Even though you're right here near me Well I wonder if you ever hear me [Chorus] Hey you Hey you Everybody's just dyin' to be heard Everybody they want to know why Everybody's got to have the last word And it's always got to be goodbye Why don't we get out of here 'Cause I want to whisper in your ear [Chorus: x2] Hey you Hey you

 

Vertaling

Word je nooit moe van het lawaai Raak je nooit verveeld met de menigte Als ze zoveel te zeggen hebben Moeten ze dan zo hard praten Waarom gaan we hier niet weg Want ik wil in je oor fluisteren [refrein] Hey jij Luister je wel naar me Ik moet je vertellen wat je voor me betekent Jij bent degene aan wie ik mijn geheimen wil vertellen Hey jij Er zijn een paar dingen die ik moet zeggen Er zijn dingen waar we over moeten praten Ik moet je volledige aandacht hebben Ik wil niet hoeven schreeuwen Ook al ben je hier vlak bij me Nou vraag ik me af of je me ooit hoort [Chorus] Hé jij Hey jij Iedereen wil gewoon gehoord worden Iedereen wil weten waarom Iedereen moet het laatste woord hebben En het moet altijd vaarwel zijn Waarom gaan we hier niet weg 'Cause I want to whisper in your ear [Refrein: x2] Hey you Hey you