Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jack & Jack Songtekst: Flights

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jack & Jack - Flights ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Flights? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jack & Jack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jack & Jack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Flights .

Origineel

Said you've seen it all before, right? But what about tonight? Won't you open your eyes, Take a look outside, At the open skylight? She tells me it's a little cold out, Don't worry we'll fly south, Come with me girl, I'll let you know what I'm all about, Tell me where you wanna go, We can leave, make it feel like home, If you're ready let me know And we'll fly to parts unknown And it's flights to L.A. Trips to Paris, They could talk but We couldn't care less girl, Whoa, Let you shop in New York Drink in London, It's all the same girl, As long as you're coming, Whoa, yeah, Said she's so sick of this town, We can make the world our playground, Spend the night in the sky girl, Tell me how does that sound? Tell me where you wanna go, We can leave, make it feel like home, If you're ready let me know And we'll fly to parts unknown. And it's flights to L.A. Trips to Paris, They could talk but We couldn't care less girl, Whoa, Let you shop in New York Drink in London, It's all the same girl, As long as you're coming, Whoa, yeah, So fly with me, yeah fly with me, 30, 000 in the skies, Where you tryna be? I can take you to a place that is so exclusive, It's a view that only me, you, and the pilot see, As the clouds surround us, And drown out all the troubles and sounds, Touch down in the town, Open your eyes, Be astounded by the sights all around, They are incredible, Itinerary printed out, Baby I'm way ahead of you And it's flights to L.A. Trips to Paris, They could talk but We couldn't care less girl, Whoa, And it's flights to L.A. Trips to Paris, They could talk but We couldn't care less girl, Whoa, Let you shop in New York Drink in London, It's all the same girl, As long as you're coming, Whoa, yeah, And it's flights to L.A. Trips to Paris, They could talk but We couldn't care less girl, Whoa, Let you shop in New York Drink in London, It's all the same girl, As long as you're coming, Whoa, yeah.

 

Vertaling

Zei dat je hebt het allemaal al eerder gezien, toch? Maar hoe zit het vanavond? Wil je niet je ogen open, Neem een ??kijkje buiten, Op de open dakraam? Ze vertelt me ??dat het een beetje koud buiten, Maak je geen zorgen we zullen het zuiden te vliegen, Kom met me meisje, Ik zal u laten weten wat ik allemaal over, Vertel me waar je wilt gaan, We kunnen laten, maken het gevoel alsof je thuis bent, Als je klaar bent laat het me weten En we zullen vliegen naar onderdelen onbekend En het is een vlucht naar LA Reizen naar Parijs, Zij konden praten, maar We konden niet schelen meisje, Whoa, Laat je winkel in New York Drinken in Londen, Het is allemaal hetzelfde meisje, Zolang je komt, Whoa, ja, Ze zei dat ze is zo ziek van deze stad, We kunnen de wereld onze speeltuin te maken, Breng de nacht door in de lucht meisje, Vertel me hoe klinkt dat? Vertel me waar je wilt gaan, We kunnen laten, maken het gevoel alsof je thuis bent, Als je klaar bent laat het me weten En we zullen vliegen naar onderdelen onbekend. En het is een vlucht naar LA Reizen naar Parijs, Zij konden praten, maar We konden niet schelen meisje, Whoa, Laat je winkel in New York Drinken in Londen, Het is allemaal hetzelfde meisje, Zolang je komt, Whoa, ja, Zo vlieg met me, ja vlieg met me, 30, 000 in de lucht, Waar je tryna worden? Ik kan je naar een plek die is zo exclusief, Het is een standpunt dat alleen mij, u, en de piloot te zien, Als de wolken om ons heen, En overstemmen alle problemen en geluiden, Raak in de stad, Open je ogen, Laat u verbaasd door de bezienswaardigheden rondom, Ze zijn ongelooflijk, Route uitgeprint, Baby ben ik weg voor je En het is een vlucht naar LA Reizen naar Parijs, Zij konden praten, maar We konden niet schelen meisje, Whoa, En het is een vlucht naar LA Reizen naar Parijs, Zij konden praten, maar We konden niet schelen meisje, Whoa, Laat je winkel in New York Drinken in Londen, Het is allemaal hetzelfde meisje, Zolang je komt, Whoa, ja, En het is een vlucht naar LA Reizen naar Parijs, Zij konden praten, maar We konden niet schelen meisje, Whoa, Laat je winkel in New York Drinken in Londen, Het is allemaal hetzelfde meisje, Zolang je komt, Whoa, ja.