Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jack johnson Songtekst: angel [kid koala remix]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jack johnson - angel [kid koala remix] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel [kid koala remix]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jack johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jack johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel [kid koala remix] .

Origineel

I've got an angel She doesn't wear any wings She wears a heart that could melt my own She wears a smile that could make me want to sing She gives me presents With her presence alone She gives me everything I could wish for She gives me kisses on the lips just for coming home She can make angels I've seen it with my own eyes You got to be careful when you you've got good love 'Cause them angels will just keep on multiplying You're so busy changing the world Just one smile can change all of mine We share the same soul Oh oh oh oh oh We share the same soul Oh oh oh oh oh We share the same soul Oh oh oh oh oh Oh oh oh oh oh Mm mm mm mm

 

Vertaling

Ik heb een engel Ze draagt geen vleugels Ze draagt een hart dat mijn hart kan doen smelten Ze draagt een glimlach die me zou kunnen doen zingen Ze geeft me cadeautjes Met haar aanwezigheid alleen Ze geeft me alles wat ik me kan wensen Ze geeft me kusjes op de lippen alleen omdat ik thuis kom Ze kan engelen maken Ik heb het met mijn eigen ogen gezien Je moet voorzichtig zijn als je goede liefde hebt Want die engelen blijven zich maar vermenigvuldigen Je bent zo druk bezig de wereld te veranderen Slechts één glimlach kan de mijne veranderen We delen dezelfde ziel Oh oh oh oh We delen dezelfde ziel Oh oh oh oh We delen dezelfde ziel Oh oh oh oh Oh oh oh oh oh Mm mm mm mm mm