Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jack johnson Songtekst: just can’t go to sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jack johnson - just can’t go to sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just can’t go to sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jack johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jack johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just can’t go to sleep .

Origineel

Don't you know I just can't go to sleep Oh mama don't you know I just can't go to sleep You told me go to bed hours ago but Mama you know I just can't sleep It's getting late I just can't close my eyes Well it's, getting so late I just can't close my eyes I'm so afraid if I close my eyes I just won't see what's outside You told me go to bed hours ago but Mama I just can't sleep.....

 

Vertaling

Weet je dat niet? I just can't go to sleep Oh mama don't you know I just can't go to sleep Je zei me uren geleden naar bed te gaan, maar Mama, je weet dat ik gewoon niet kan slapen Het wordt al laat. Ik kan mijn ogen niet sluiten. Nou, het wordt al zo laat I just can't close my eyes Ik ben zo bang dat als ik mijn ogen sluit ik gewoon niet zal zien wat er buiten is Je zei me uren geleden naar bed te gaan, maar... Mama ik kan gewoon niet slapen .....