Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jack johnson Songtekst: wrong turn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jack johnson - wrong turn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wrong turn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jack johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jack johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wrong turn .

Origineel

And I will wait here awhile Just long enough to be sure that you didn't make a wrong turn And I wait long enough Maybe an hour or two Before I decide It wasn't me it was you Wasn't me it was you And I would like you to know Although it seems sad to say This was only the worst hour of my day The worst hour of my day How long has it been on your mind? Do you think about it when we lie? I think it's a big mistake 'Cause I think that we could make it last Even if it's just for awhile Wait here for now Just along enough to be Sure that you really want to go through with this 'Cause I really wanna go through with this And do you really wanna go through with this?

 

Vertaling

En ik zal hier een poosje wachten Net lang genoeg om er zeker van te zijn dat je geen verkeerde afslag hebt genomen En ik wacht lang genoeg Misschien een uur of twee Voordat ik beslis Ik was het niet, jij was het Ik was het niet, jij was het En ik wil dat je weet Hoewel het triest lijkt om te zeggen Dit was slechts het slechtste uur van mijn dag Het ergste uur van mijn dag Hoe lang denk je er al aan? Denk je er aan als we liegen? Ik denk dat het een grote fout is. Want ik denk dat we het kunnen laten duren Al is het maar voor even Wacht hier voor nu Net lang genoeg om zeker te zijn dat je hier echt mee door wilt gaan Want ik wil hier echt mee doorgaan En wil je hier echt mee doorgaan?