Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jack johnson Songtekst: you remind me of you commentary version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jack johnson - you remind me of you commentary version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you remind me of you commentary version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jack johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jack johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you remind me of you commentary version .

Origineel

Well your mama made your pretty And your mama made you sweet Your daddy gave you daydreams And more cushion in your seat Your mama gave you those windows To your beautiful soul Your daddy got more love for you Then you could ever know You remind me of you Yes you do now You remind me of you Yes you do Well your mama made a promise That your daddy's gonna keep Forever's how long Your mama's going to love your Daddy made you messy And your mama made you neat Forever's how long your daddy's gonna love your Mama made a clone So she won't be alone When the boys and me are getting So out of control You remind me of you Yes you do now You remind me of you Yes you do When you cry when you cry Well your mama's gonna dry your eyes When you cry when you cry Well your mama's gonna dry your eyes And your daddy's sure gonna try But only mama's gonna dry your eyes But your daddy's sure gonna try

 

Vertaling

Nou, je moeder heeft je mooi gemaakt En je moeder maakte je lief Je vader gaf je dagdromen En meer kussen in je stoel Je moeder gaf je die ramen Naar je mooie ziel Je papa kreeg meer liefde voor je Dan je ooit zou kunnen weten Je doet me aan jou denken Ja, dat doe je nu Je doet me aan jou denken Ja, dat doe je. Nou, je moeder heeft een belofte gedaan Die je vader zal houden Voor altijd is hoe lang Je mama gaat van je houden Papa maakte je slordig En je moeder maakte je netjes Zolang zal je papa van je houden Mama heeft een kloon gemaakt Zodat ze niet alleen zal zijn Wanneer de jongens en ik zo uit de hand lopen Je doet me aan jou denken. Ja, dat doe je nu Je doet me aan jou denken Ja, dat doe je. Als je huilt, als je huilt Nou, je moeder zal je ogen drogen Als je huilt als je huilt Nou, je moeder droogt je ogen En je vader gaat het zeker proberen Maar alleen mama droogt je ogen Maar je papa gaat het zeker proberen