Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jack jones Songtekst: guess i'll hang my tears out to dry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jack jones - guess i'll hang my tears out to dry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guess i'll hang my tears out to dry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jack jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jack jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guess i'll hang my tears out to dry .

Origineel

When I want rain, I get sunny weather, I'm just as blue as the sky; Since love is gone, can't pull myself together, Guess I'll hang my tears out to dry. Friends ask me out, I tell them I'm busy, Must get a new alibi! I stay at home and ask myself, "Where is he?", Guess I'll hang my tears out to dry. Dry little teardrops, My little teardrops, Hangin' on a string of dreams. Fly little memories, My little memories, Remind him of our crazy schemes. Somebody said, "Just forget about him!", I gave that treatment a try. Strangely enough, I got along without him, Then one day he passed me right by; Oh, well, I guess I'll hang my tears out to dry. Little teardrops, Little teardrops, filled with dreams.

 

Vertaling

Als ik regen wil, krijg ik zonnig weer, Ik ben net zo blauw als de lucht; Since love is gone, can't pull myself together, Ik denk dat ik mijn tranen maar te drogen hang. Vrienden vragen me uit, Ik vertel hen dat ik bezig ben, Moet een nieuw alibi hebben! Ik blijf thuis en vraag mezelf af, "Waar is hij?", Guess I'll hang my tears out to dry. Droge kleine traantjes, Mijn kleine tranen, Hangen aan een koord van dromen. Vlieg kleine herinneringen, Mijn kleine herinneringen, Herinner hem aan onze gekke plannen. Iemand zei, "Vergeet hem gewoon!", Ik heb die behandeling geprobeerd. Vreemd genoeg, kon ik zonder hem leven, En op een dag liep hij langs me heen; Oh, nou, ik denk dat ik mijn tranen maar laat drogen. Kleine traantjes, Kleine traantjes, gevuld met dromen.