Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jack jones Songtekst: i can't believe i'm losing you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jack jones - i can't believe i'm losing you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't believe i'm losing you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jack jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jack jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't believe i'm losing you .

Origineel

Is this the way Our romance ends? I got the message When you said "We could be friends" My love was true I can't believe I'm losing you We played a game Of give and take But I stopped playing When my heart Began to break What can I do? I can't believe I'm losing you Wish I could erase Every little trace of love That's in the heart of me Every little scheme Every little dream Will always be a part of me There's nothing left For me to do We've passed the point Of no return And now we're through It's still too new I can't believe I'm losing you It's still too new I can't believe I'm losing you

 

Vertaling

Is dit de manier waarop onze romance eindigt? Ik kreeg de boodschap Toen je zei "We kunnen vrienden zijn" Mijn liefde was waar Ik kan niet geloven dat ik je verlies. We speelden een spel van geven en nemen Maar ik stopte met spelen Toen mijn hart Begon te breken Wat kan ik doen? Ik kan niet geloven dat ik je verlies. Wish I could erase Elk klein spoor van liefde That's in the heart of me Elk plannetje Elke kleine droom Zal altijd een deel van mij zijn Er is niets meer voor mij om te doen We zijn het punt gepasseerd Of no return en nu zijn we erdoor It's still too new Ik kan niet geloven dat ik je verlies. It's still too new Ik kan niet geloven dat ik je verlies.