Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jack jones Songtekst: i can't believe that you're in love with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jack jones - i can't believe that you're in love with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't believe that you're in love with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jack jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jack jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't believe that you're in love with me .

Origineel

Yesterday you came my way, And when you smiled at me, In my heart I felt a thrill you see, That it was love at sight and I was right to love you as I do. Still I never dreamed that you could love me too. Your eyes of blue, your kisses too, I never knew what they could do. I can't believe that you're in love with me. You're telling ev'ry one I know I'm on your mind each place we go They can't believe that you're in love with me. I have always placed you far above me. I just can't imagine that you love me. And after all is said and done, To think that I'm the lucky one. I can't believe that you're in love with me. Skies are gray. I'm blue each day When you are not around. Ev'ry thing goes wrong, my dear I've found But when you're by my side I fill with pride For I'm so proud of you It all seems too good to me to all be true Your eyes of blue, your kisses too, I never knew what they could do. I can't believe that you're in love with me. You're telling ev'ry one I know I'm on your mind each place we go They can't believe that you're in love with me. I have always placed you far above me. I just can't imagine that you love me. And after all is said and done, To think that I'm the lucky one. I can't believe that you're in love with me.

 

Vertaling

Gisteren kwam je mijn kant op, en toen je naar me lachte, In mijn hart voelde ik een sensatie, zie je, Dat het liefde op het eerste gezicht was en Ik had gelijk om van je te houden zoals ik doe. Toch had ik nooit gedroomd dat jij ook van mij kon houden. Je blauwe ogen, je kussen ook, Ik heb nooit geweten wat ze konden doen. Ik kan niet geloven dat je verliefd op me bent. Je vertelt het aan iedereen die ik ken Ik ben in je gedachten elke plaats waar we gaan Ze kunnen niet geloven dat je verliefd op me bent. Ik heb jou altijd ver boven mij geplaatst. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je van me houdt. En als alles gezegd en gedaan is, om te denken dat ik de gelukkige ben. Ik kan niet geloven dat je verliefd op me bent. De lucht is grijs. Ik ben elke dag blauw Als jij er niet bent. Alles gaat fout, mijn liefste Maar als je aan mijn zijde bent, ben ik vol trots Want ik ben zo trots op jou Het lijkt me allemaal te mooi om waar te zijn Je blauwe ogen, je kussen ook, Ik heb nooit geweten wat ze konden doen. Ik kan niet geloven dat je verliefd op me bent. Je vertelt het aan iedereen die ik ken Ik ben in je gedachten elke plaats waar we gaan Ze kunnen niet geloven dat je verliefd op me bent. Ik heb jou altijd ver boven mij geplaatst. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je van me houdt. En als alles gezegd en gedaan is, om te denken dat ik de gelukkige ben. Ik kan niet geloven dat je verliefd op me bent.