Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jack jones Songtekst: lady

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jack jones - lady ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lady? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jack jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jack jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lady .

Origineel

Lady, you're in love today but what about your broken heart tomorrow? Why waste all your loveliness on someone if he really doesn't care? Let me take you in my arms and let me love you tenderly, and you'll see. All the joys of life you never found before you'll find with me. Lady, take my love today and let me give you happiness forever. Ev'ry day you wait, a little love we could be sharing slips away. Why find out too late that what you thought was love was just a brief fantasy? I'm in love with you, so lovely lady, won't you fall in love with me.

 

Vertaling

Dame, je bent verliefd vandaag, maar wat met je gebroken hart morgen? Waarom al uw lieflijkheid verspillen aan iemand als hij er echt niets om geeft? Laat me je in mijn armen nemen en laat me je teder liefhebben, en je zult zien. Alle geneugten van het leven die je nooit eerder vond, zul je bij mij vinden. Dame, neem mijn liefde vandaag en laat me je geluk geven voor altijd. Elke dag dat je wacht, glipt een beetje liefde dat we zouden kunnen delen weg. Waarom te laat ontdekken dat wat je dacht dat liefde was, slechts een korte fantasie was? Ik ben verliefd op je, lieve dame, wil je niet verliefd op me worden.