Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jackson 5 Songtekst: (we've got) blue skies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jackson 5 - (we've got) blue skies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (we've got) blue skies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jackson 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jackson 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (we've got) blue skies .

Origineel

We've got blue skies, we've got blue skies. It seems like only yesterday. You gave your love to me. And we made a vow that through the years. Our love would always be.. Whenever doubts would fill my mind. You'd brush my fears away. Look into my eyes and hold me close. And this is what you'd say.... We've got blue skies, now can't you see?. There'll never ever be another love for me.. The pleasant dreams we shared. Made our love stronger with each day. And the fears that haunted me. Seemed like a million miles away.. When friends we knew would come to me. With lies about your love. I'd tell them happiness and sunny skies. Are all we're thinking of. We're so in love. We're thinking of.. Blue skies.... Blue skies.... I see you there, you're kissing him. How can this really be?. Well, I guess it's time to realize. My dreams are more to me. And as I walk off thinking. What a fool I must have been. Like an echo from my lips today. I hear you telling him.... We've got blue skies, now can't you see?. There'll never ever be another love for me.. We've got blue skies, now can't you see?. There'll never ever be another love for me.. Blue skies, we've got blue skies. Blue skies, we've got blue skies. Blue skies, we've got blue skies, oh baby. (Repeat and fade). . . . . ***************************. Enviado por:. Luiza - Rio de Janeiro

 

Vertaling

We hebben blauwe hemels, we hebben blauwe hemels. Het lijkt pas gisteren. Je gaf je liefde aan mij. En we maakten een gelofte dat door de jaren heen. Onze liefde altijd zou zijn. Wanneer twijfels mijn gedachten zouden vullen. Je veegde mijn angsten weg. In mijn ogen kijken en me dicht tegen je aan houden. En dit is wat je zou zeggen. We hebben een blauwe hemel, zie je dat niet? Er zal nooit een andere liefde voor mij zijn. De fijne dromen die we deelden. Maakte onze liefde sterker met elke dag. En de angsten die me achtervolgden. Leek als een miljoen mijl ver weg... Toen vrienden die we kenden naar me toe zouden komen. Met leugens over jullie liefde. Ik zou ze vertellen dat geluk en een zonnige hemel. Is alles waar we aan denken. We zijn zo verliefd. We denken aan... Blauwe hemels.... Blauwe luchten.... Ik zie je daar, je kust hem. Hoe kan dit echt zijn? Nou, ik denk dat het tijd is om te beseffen. Mijn dromen zijn meer voor mij. En terwijl ik wegloop denk ik. Wat een dwaas moet ik geweest zijn. Als een echo van mijn lippen vandaag. Ik hoor je tegen hem zeggen .... We hebben een blauwe hemel, zie je dat niet? Er zal nooit meer een andere liefde voor mij zijn. We hebben een blauwe hemel, zie je dat niet? Er zal nooit een andere liefde voor mij zijn... Blauwe hemelen, we hebben blauwe hemelen. Blue skies, we've got blue skies. Blue skies, we've got blue skies, oh baby. (Herhalen en vervagen)... . . . ***************************. Enviado por:. Luiza - Rio de Janeiro