Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jackson 5 Songtekst: you made me what i am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jackson 5 - you made me what i am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you made me what i am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jackson 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jackson 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you made me what i am .

Origineel

On the ground. Lost then found. To the top. Thanks alot. You made me what I am today. You made me what I am today. You knew me when. But still you loved me. You stuck with me through thick and then, yea. You took my hand. And then you shoved me. 'Til opportunity let me in. You pushed me right up to the top. You made me what I am today. You made me what I am today. Fame and fortune. Can't change my name. That's not the life i want to lead, no no. Yeah, yeah, yeah,. Success is passing. And friends have left me. And a friend in need is a friend indeed. I know who my friends are. I know who you are. [CHORUS]. You made me what I am today. You made me what I am today. [BRIDGE]. Testify, Testify. Come on Testify. Testify, Testify. Come on Testify. The road was dark. When I set out to look for love. And you let the light shine through (Oh Testify). I used the words. "That I could touch the sky above". And you made it all come true (Oh Testify). It was you (Thank you love, thank you baby). It was you (Thank you love, thank you baby). [CHORUS]. You made me what I am today. You made me what I am today. On the ground. Lost then found. To the top. Thanks alot. You made me what I am today. You made me what I am today. On the ground. Lost then found. To the top. Thanks alot. You made me what I am today. You made me what I am today. On the ground. Lost then found. To the top. Thanks alot. You made me what I am today. You made me what I am today. . . . . ***************************. Enviado por:. Luiza - Rio de Janeiro

 

Vertaling

Op de grond. Verloren dan gevonden. Naar de top. Hartelijk dank. Je hebt me gemaakt tot wat ik vandaag ben. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Je kende me toen. Maar toch hield je van me. Je bleef bij me door dik en dun, ja. Je nam mijn hand. En toen duwde je me. Tot de gelegenheid me binnenliet. Je duwde me naar de top. Je hebt me gemaakt tot wat ik vandaag ben. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Beroemdheid en fortuin. Ik kan mijn naam niet veranderen. Dat is niet het leven dat ik wil leiden, nee nee. Ja, ja, ja... Succes gaat voorbij. En vrienden hebben me verlaten. En een vriend in nood is inderdaad een vriend. Ik weet wie mijn vrienden zijn. Ik weet wie jij bent. [CHORUS]. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. [BRIDGE]. Getuig, getuig. Kom op, getuig. Getuig, getuig. Kom op, Getuigen. De weg was donker. Toen ik op zoek ging naar liefde. En jij liet het licht doorschijnen. (Oh Getuigen). Ik gebruikte de woorden. "Dat ik de hemel boven kon aanraken." En jij liet het allemaal uitkomen. (Oh Getuigenis). Jij was het. (Dank je liefje, dank je schatje). Het was u. (Dank u liefde, dank u baby). [CHORUS]. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Op de grond. Verloren en dan gevonden. Naar de top. Heel erg bedankt. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Op de grond. Verloren en dan gevonden. Naar de top. Heel erg bedankt. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Op de grond. Verloren en dan gevonden. Naar de top. Heel erg bedankt. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. Jij hebt me gemaakt tot wat ik nu ben. . . . . ***************************. Enviado por:. Luiza - Rio de Janeiro